Snitel de curcan cu crusta de cocos

Gata am rezolvat curcanul ! Spate , gat , tacamuri – supa cu razalai , aripi si maruntaie – pilaf, pulpe – friptura si ultimul pieptul l-am facut snitel si nu oricare ci cu crusta de cocos . Asta sa nu-l mai aud pe iubitul sot ca nu vrea friptura din piept de curcan :).Reteta e chiar simpla , puteti sa o incercati si cu piept de pui.

Ingrediente:

  • 1 piept de curcan
  • 2 oua
  • putin lapte
  • faina
  • cantitati egale de fulgi de cocos si pesmet ( scriu asa deoarece mie mi se pare prea dulceag doar cu cocos )
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit

Taiem pieptul felii, apoi le batem usor cu ciocanul de snitele. Puneti carnea intre doua folii sa nu se zdrobeasca. Condimentam cu sare, piper.

Ouale le batem cu putin lapte.

Pesmetul il amestecam cu fulgii de cocos. ( am vrut sa fac yin si yang da’ m-am grabit :))

Trecem carnea prin faina, amestecul de oua si apoi prin amestecul de pesmet cu cocos.

Prajim snitelele in ulei incins ( recomand de palmier se gaseste la Plus ) , pana se rumenesc frumos pe o parte si pe alta apoi le scoatem pe un servet absorbant.

Servim cu ce garnitura vrem noi , daca ne enervam doar cu salata :).

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


6 comentarii la „Snitel de curcan cu crusta de cocos”

  1. Uite ca snitel in crusta de cocos… nu am mai auzit… sa stii ca am sa incerc cu prima ocazie… daca nu gasesc curcan 9apropo… eu nu am gatit curcan inca).. am sa incerc cu piept de pui… Apetisant arata….

  2. cred ca are o aroma placuta de la cocos,cu prima ocazie o sa incerc asa combinatia,o sa mearga si la piept de pui cu siguranta.

  3. Mult diferita nu stiu daca e, mai ales cea din comert… daca iti place carnea de pui sigur o sa-ti placa… daca faci piept merge foarte bine umplut sau rulada deoarece e destul de sec ( la fel ca si cel de pui).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.