Snitelul de pui cu sos de rosii si mozarella este un preparat foarte bun, faptul ca se foloseste parmezan pentru crusta, il face si mai gustos, iar sosul de rosii si mozarella il completeaza la marele fix.
Categorie: Preparate din carne de pui, rata, curcan
Frigărui grecești de pui
Frigaruile grecesti de pui sunt un preparat ce ne duce cu gandul la terasele din Grecia, la fel ca si salata greceasca, in fapt merg foarte bine impreuna.
Chiftele de pui umplute cu ouă de prepeliță
Chiftelele de pui umplute cu oua de prepelita sunt un preparat ce poate fi servit alaturi de o salata, pentru asta recomand salata de linte cu cruditati, sau ca aperitiv. Sunt bune calde dar si reci, asa ca le puteti servi in orice moment al zilei .
Pui cu unt și lămâie
Puiul cu unt si lamaie este un preparat pe care l-am indragit din prima imbucatura. Este fraged si aromat si se face atat de usor! Puteti sa-l faceti in orice zi a saptamanii, nu e un preparat complex, totul se face la tigaie, rapid.
Bucățele de pui crocante cu usturoi și ardei
O idee pentru cina sau pentru zilele in care nu aveti timp de gătit, garantat o să vă placă.
Șnițel de pui la cuptor
Bun, crocant, deloc uscat, snitelul de pui la cuptor este un preparat gustos, din categoria mancarurilor simple si bune. Daca dorit sa mancati ceva fara sa fie prajit (desi trebuie sa recunoastem ca snitelele prajite sunt cele mai bune) atunci va invit sa alegeti aceasta varianta practica și eficienta de preparare.
Piept de pui cu legume la cuptor
Pieptul de pui cu legume la cuptor este o mancare usoara, ce se face rapid, mult mai sanatoasa decat clasicul piept de pui + cartofi prajiti. Nu aveti nevoie de multe ingrediente pentru a prepara acestfel de mancare, actorul principal este pieptul de pui iar legumele pot fi variate, eu am folosit radacionasa dar puteti folosi si vinete sau dovlecei sunt foarte bune toate.
Mâncare de pipote și inimi de pui cu ardei
Un preparat de care va veti indragosti imediat daca sunteti fani ai pipotelor si inimilor de pui, adica a organelor de pui in general.
Piept de pui bruscheta
Piept de pui bruscheta este o mancare usoara de vara care se face pe aragaz, nu folositi deloc cuptorul si care ne aduce o satisfactie a papilelor gustative pana la ultima imbucatura.
Chifteluțe fragede de pui
Chiftelele de pui sunt un preparat ce se gateste foarte simplu cu conditia sa respectati ingredientele si sa aveti grija la timpul de prajire. Se pot servi ca atare cu mustar sau sos de usturoi sau cu diferite sosuri cum ar fi cel de marar, in general carnea de pui merge cu un sos alb. Sunt oarecum mai usoare decat cele de porc desi sunt prajite si ele.
Curry cu pui
Curry cu pui este un preparat usor, cremos ce il puteti prepara in 30 de minute. De ce sa-l mancati la restaurant cand il puteti gati acasa, pentru pranz sau cina?
Frigărui de pui cu lămâie
Puiul functioneaza perfect cu lamaia asa ca o reteta de frigarui cu lamaie la care mai punem si cateva ierburi aromatice nu poate decat sa fie una perfecta.
Pui cu brocoli si paste cremoase
Un preparat aparent banal insa pe placul tuturor, ceea ce este cel mai important.
Șaorma ușoară de pui
Șaorma ușoară de pui este un preparat gustos in care predomina salata si carnea de pui.
Frigărui de pui la grătar
Frigaruile de pui la gratar sunt un preparat mereu apreciat, se pot servi cu o multime de garnituri si salate din garnituri amintim desigur cea mai des intalnita si anume cartofii prajiti.
Sos ragu de pui pentru paste
Sosul ragu cu carne de pui este un preparat gustos, usor si care se face in 30 de minute. Asadar daca sunteti in graba si doriti sa preparati un pranz sau o cina gustoasa, apelati la el cu incredere.
Găluște de carne pentru supă
Galustele de carne pentru supa sunt absolut gustoase si va ajuta sa folositi carnea fiarta din supa .