Reteta de supa crema de linte cu cartofi este o reteta usoara, rapida si daca va plac cartofii dulci puteti inlocui cartoful clasic cu ei, supa va avea un gust mai dulceag dar la fel de bun.
Categorie: Supe, ciorbe
Supă cremă de fenicul
Supa crema de fenicul este un preparat gustos ce se realizeaza usor si repede, nu pot sa spun ca se aseamana cu un anumit tip de supa pentru ca are un gust aparte, usor dulceag ( eu am facut-o putin picanta). Puteti sa folositi legumele care va plac, eu am pus si un dovlecel in plus la cele care erau deja pe lista.
Supă cremă de năut
Supa crema de naut este un preparat gustos, este indicata in sezonul rece ( eu am facut-o putin picanta ) care se prepara in maxim 40 de minute daca folositi naut din conserva.
Supă cremă de linte rosie
Supa crema de linte rosie este o supa de legume asemanatoare la gust cu cea de fasole, pe care o puteti personaliza dupa bunul plac adaugand condimente traditionale gen dafin, busuioc sau unele mai aromate cum ar fi curry, turmeric, ghimbir
Supa crema de porumb
Supa crema de porumb este un preparat gustos recomandat mai ales in sezonul rece. Este consistenta, plina de vitamine, reconfortanta.
Borș cu lobode
Borsul cu lobode este o mancare simplă fără pretenții care se prepară in special primavara atunci cand gasim toate tipurile de verdeturi la piață.
Ciorbă de pui cu legume
Ciorba de pui cu legume este o varianta mai simpla a celebrei ciorbe țărănești de vacuta.
Supă cremă de morcovi cu ghimbir
Supa crema de morcov cu ghimbir este excelenta! Putin dulceaga cu o aroma si o nota picanta de la ghimbir. Se face foarte repede cam 30 de minute, plus ca ingredientele sunt putine si ieftine
Ciorbă din gâturi de curcan cu usturoi
Ciorbă de curcan cu usturoi, mojdai sau zamă aită este ciorba care se face „în timpul săptămânii” adică nimic pretențios, se prepară repede iar ingredientele sunt ieftine :). Eu o prepar destul de des pentru că ne place tare mult !
Supa crema de rosii cu paine
Cand te grabesti si iti este pofta de ceva cald, supele creme sunt o alternativa foarte buna si sanatoasa, se prepara rapid si daca aveti imaginatie puteti sa preparati multe variante.
Supă de rață cu tăiței de casă
Supa de rata este un preparat traditional care se serveste mai ales in zilele de duminica atunci cand toata familia se aseaza in jurul mesei.
Supa crema de dovleac cu curry
Daca va scriu ca dintre toate supele cu dovleac asta mi-a placut cel mai mult ma credeti? Sper ca da pentru ca atunci cand e vorba de mancare nu mint… [Continuă lectura]
Ciorba cu carne de vita si fasole
Pentru vremuri friguroase va recomand aceasta reteta de ciorba consistenta care tine loc si de felul intai si de felul doi, ciorba cu carne de vita si fasole. Dureaza ceva… [Continuă lectura]
Supa crema de dovlecel
Chiar daca leguma asta dupa spusele lui barbatu-meu „nu are niciun Dumnezeu” (asta insemnand ca nu are gust si nu poti gati mai nimic din ea) uite ca mai sunt… [Continuă lectura]
Ciorba de gulii cu piept de pui
Poate am mai scris, la noi ciorbele sunt pe primul loc, felul doi poate sa mai astepte, in frigider tot timpul este o oala ( mare ) cu ciorba… [Continuă lectura]
Ciorba de pui cu morcovi si broccoli
Trei ingrediente si o ciorba din care nu te mai saturi mancand. Cam asta ar fi descrierea ciorbei de pui cu morcovi si broccoli. O ciorba care te „unge… [Continuă lectura]
Ciorba radauteana
Recunosc spasita ca nu am preparat niciodata ciorba radauteana. De ce ? Nu stiu ca v-as scrie, important este ca am incercat-o acum cu un succes rar intalnit si uite… [Continuă lectura]