• Acasă
  • Despre mine
  • Contact
Sari la conținut

Hai sa gatim cu Amalia! – Retete culinare pentru toate gusturile.

  • Acasă
  • Despre mine
  • Contact

Categorie: Preparate din carne de miel, iepure

Stufat

de Amalia pe 3 iulie 20153 iulie 2015

  Nu fugiti ca e de bine :). Aveam impresia ca stufatul este o mancare din sud ce se face primavara in special de Pasti cu carne de miel, multa… [Continuă lectura]

Tocana din carne de miel

de Amalia pe 6 iunie 201322 februarie 2020

O mancare delicioasa care merge de minune cu un pahar de vin rosu.

Tocana de oaie

de Amalia pe 1 decembrie 201222 februarie 2020

Asadar de Ziua Romaniei si nu numai, o tocana pe cinste cum s-ar zice, de oaie (pentru cei care o prefera ). Ingrediente: o pulpa de oaie 2 cepe mari… [Continuă lectura]

Friptura de berbecut

de Amalia pe 31 martie 201126 februarie 2020

O friptura delicioasa recomandata in zilele de sarbatoare.

Drob de miel

de Amalia pe 17 aprilie 201022 aprilie 2021

Am ramas datoare cu cateva retete. Cea de drob de miel este una dintre ele. Iata reteta facuta de mama mea, doar pozele imi apartin :) Ingrediente pentru drobul de… [Continuă lectura]

Iepure in sos de vin

de Amalia pe 3 mai 20098 martie 2020

De cand s-a incalzit afara recunosc ca am gatit mai putin, (plus ca vreau sa fac mai multa miscare sa mai dau jos macar 2 kg :)) asa ca am… [Continuă lectura]

Friptura de iepure

de Amalia pe 28 septembrie 20088 martie 2020

Stiu, iepurele este delicios dar nu se prea gaseste la noi … nu pot sa ma abtin sa nu pun aceasta reteta, poate o sa o incercati vreodata pentru ca este… [Continuă lectura]

Friptura de miel

de Amalia pe 1 mai 200824 aprilie 2015

Friptura de miel se realizeaza foarte usor, nu trebuie sa fii cunoscator intr-ale bucatariei sa stii sa o prepari. Ingrediente: carne de miel de preferinta pulpe usturoi 200ml vin alb sec 100ml ulei oregano, maghiran, cimbru, sare, piper 1. Carnea se spala bine si se… [Continuă lectura]

Iepure cu bere si sos de capere

de Amalia pe 9 martie 20088 martie 2020

Reteta este a Lucianei, membra Culinar, ocazie cu care ii multumesc ! Ingrendiente: 1 Rila Iepurila 4 cepe mari 200 ml smantana lichida 1 cutie de bere 1 borcanel capere o mana… [Continuă lectura]

Ultimele rețete

  • tiramisu-cu-capsuni-amalia-1

    Tiramisu cu capsuni

    13 mai 2022
  • conopida-la-cuptor-amalia-1

    Conopidă prăjită la cuptor

    12 mai 2022
  • salata-cu-porumb-amalia-1

    Salată ușoară cu porumb

    11 mai 2022
  • Hummus-amalia-1

    Platou mediteranean cu humus

    10 mai 2022
  • smoothie-cu-mango-si-capsuni-amalia-3

    Smoothie cu căpșuni și mango

    6 mai 2022
  • curry-cu-pui-amalia-1

    Curry cu pui

    5 mai 2022
  • limonada-amalia-1

    Limonadă – rețeta simplă

    4 mai 2022
  • noodles-amalia-5

    Noodles cu spanac si sos picant

    3 mai 2022
  • salata-cu-ton-amalia-8

    Salată de ton cu linte

    20 aprilie 2022
  • prajitura-profiterol-1

    Prajitură profiterol cu jeleu de zmeură și foi de bezea

    19 aprilie 2022

Rețete

  • Prajituri, deserturi, aluaturi dulci
  • Idei de mic dejun
  • Panificatie
  • Retete la airfryer
  • Aperitive
  • Torturi
  • Preparate traditionale
  • Supe, ciorbe
  • Preparate din carne de pui, rata, curcan
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate cu legume
  • Preparate cu peste, fructe de mare
  • Preparate cu carne de vaca
  • Preparate din carne de miel, iepure
  • Preparate de post
  • Garnituri
  • Pizza, paste
  • Salate
  • Sosuri
  • Bauturi
  • Conserve si preparate pentru iarna
  • Meniu de Pasti
  • Retete de la cititoare
  • Alte retete

Vă recomand și aceste rețete

  • Blat de tort – reteta de baza
  • DSCF0221_1073 Aperitive reci – idei de platouri aperitive
  • Cotlet de porc la cuptor Cotlet de porc la cuptor
  • salsa-amalia-1 Salsa de avocado
  • terci-amalia-1 Terci de ovăz – rețeta de bază
  • tiramisu-cu-capsuni-amalia-1 Tiramisu cu capsuni
  • chec-cu-nutella-amalia-1 Chec cu nucă de cocos și nutella
  • Mancare de linte rosie Mancare de linte rosie
  • orez-cu-lapte-turcesc-sutlac-amalia-1 Orez cu lapte turcesc – sutlac
  • Pateuri cu telemea Pateuri cu telemea
  • Paste-cu-branza-Amalia-4 Paste cu brânză
  • friganele-airfry-amalia-1 Trei rețete pentru cină preparate la Airfryer
Confidențialitate și cookie-uri: acest site folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor.
Pentru a afla mai multe, inclusiv cum să controlezi cookie-urile, uită-te aici: Politică cookie-uri

Va recomand

Reteta de ciorba de burta

Dar si delicioasa ciorba de perisoare.

Cunoscutul tort egiptean.

Pe lângă acestea, merită să aruncați o privire pe rețeta de prajitura Craiasa Zapezii

Laura Adamache - rețete culinare

Delicatesa

Rețete cu Gina Bradea

Rețete cu Laura Laurențiu

Hai să gătim cu Amalia - Blog cu rețete culinare - Copyright © 2022 . Toate drepturile rezervate.
Tema Fooding de FRT