• Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact
Sari la conținut

Hai sa gatim cu Amalia! – Retete culinare pentru toate gusturile.

  • Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact

Categorie: Preparate din carne de miel, iepure

Stufat

de Amalia pe 3 iulie 20153 iulie 2015

  Nu fugiti ca e de bine :). Aveam impresia ca stufatul este o mancare din sud ce se face primavara in special de Pasti cu carne de miel, multa… [Continuă lectura]

Tocana din carne de miel

de Amalia pe 6 iunie 201322 februarie 2020

O mancare delicioasa care merge de minune cu un pahar de vin rosu.

Tocana de oaie

de Amalia pe 1 decembrie 201222 februarie 2020

Asadar de Ziua Romaniei si nu numai, o tocana pe cinste cum s-ar zice, de oaie (pentru cei care o prefera ). Ingrediente: o pulpa de oaie 2 cepe mari… [Continuă lectura]

Friptura de berbecut

de Amalia pe 31 martie 201126 februarie 2020

O friptura delicioasa recomandata in zilele de sarbatoare.

Drob de miel

de Amalia pe 17 aprilie 201022 aprilie 2021

Am ramas datoare cu cateva retete. Cea de drob de miel este una dintre ele. Iata reteta facuta de mama mea, doar pozele imi apartin :) Ingrediente pentru drobul de… [Continuă lectura]

Iepure in sos de vin

de Amalia pe 3 mai 20098 martie 2020

De cand s-a incalzit afara recunosc ca am gatit mai putin, (plus ca vreau sa fac mai multa miscare sa mai dau jos macar 2 kg :)) asa ca am… [Continuă lectura]

Friptura de iepure

de Amalia pe 28 septembrie 20088 martie 2020

Stiu, iepurele este delicios dar nu se prea gaseste la noi … nu pot sa ma abtin sa nu pun aceasta reteta, poate o sa o incercati vreodata pentru ca este… [Continuă lectura]

Friptura de miel

de Amalia pe 1 mai 200824 aprilie 2015

Friptura de miel se realizeaza foarte usor, nu trebuie sa fii cunoscator intr-ale bucatariei sa stii sa o prepari. Ingrediente: carne de miel de preferinta pulpe usturoi 200ml vin alb sec 100ml ulei oregano, maghiran, cimbru, sare, piper 1. Carnea se spala bine si se… [Continuă lectura]

Iepure cu bere si sos de capere

de Amalia pe 9 martie 20088 martie 2020

Reteta este a Lucianei, membra Culinar, ocazie cu care ii multumesc ! Ingrendiente: 1 Rila Iepurila 4 cepe mari 200 ml smantana lichida 1 cutie de bere 1 borcanel capere o mana… [Continuă lectura]

Ultimele rețete

  • Secretul unui Risotto Cremos cu Parmezan: Greșeli de Evitat și Trucuri Esențiale

    25 martie 2025
  • Tort Medovik rapid

    21 martie 2025
  • Prajiturele cu piscoturi – fara coacere

    7 martie 2025
  • Prăjitură Cioco-Cioco

    16 decembrie 2024
  • Paste cu ciuperci

    24 septembrie 2024
  • Salata cu paste, mozarella și roșii

    28 iunie 2024
  • Paste cu creveți și usturoi

    27 iunie 2024
  • Tocana de vită cu roșii și ardei

    26 iunie 2024
  • Pui cu orzo cremos și lămâie

    28 mai 2024
  • Pizza fitness

    27 mai 2024

Rețete

  • Idei de mic dejun
  • Panificatie
  • Retete la airfryer
  • Prajituri, deserturi, aluaturi dulci
  • Aperitive
  • Torturi
  • Preparate traditionale
  • Supe, ciorbe
  • Preparate din carne de pui, rata, curcan
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate cu legume
  • Preparate cu peste, fructe de mare
  • Preparate cu carne de vaca
  • Preparate din carne de miel, iepure
  • Preparate de post
  • Garnituri
  • Pizza, paste
  • Salate
  • Sosuri
  • Bauturi
  • Conserve si preparate pentru iarna
  • Meniu de Pasti
  • Retete de la cititoare
  • Alte retete

Vă recomand și aceste rețete

  • Aperitive reci – idei de platouri aperitive

  • Blat de tort – reteta de baza

  • Tort Egiptean

  • Prajitura tavalita in nuca de cocos

  • Orez cu lapte turcesc – sutlac

  • Prajitura Craiasa Zapezii – Redescopera dulciurile copilariei

  • Cum se fac galustele din gris

  • Prajitura Inghetata falsa

  • Ruladă aperitiv cu caşcaval, şuncă, măsline şi ardei

  • Mancare de linte rosie

  • Terci de ovăz – rețeta de bază

  • Prajitura „Tavalita” cu nuca de cocos

S-ar putea să vă mai placă și

Reteta de ciorba de burta

Dar si delicioasa ciorba de perisoare.

Cunoscutul tort egiptean.

Pe lângă acestea, merită să aruncați o privire pe rețeta de prajitura Craiasa Zapezii

Laura Adamache - rețete culinare

Delicatesa

Rețete cu Gina Bradea

Rețete cu Laura Laurențiu

Hai să gătim cu Amalia - Blog cu rețete culinare - Copyright © 2025 . Toate drepturile rezervate.
Tema Fooding de FRT