Nu fugiti ca e de bine :). Aveam impresia ca stufatul este o mancare din sud ce se face primavara in special de Pasti cu carne de miel, multa… [Continuă lectura]
Categorie: Preparate din carne de miel, iepure
Tocana din carne de miel
O mancare delicioasa care merge de minune cu un pahar de vin rosu.
Tocana de oaie
Asadar de Ziua Romaniei si nu numai, o tocana pe cinste cum s-ar zice, de oaie (pentru cei care o prefera ). Ingrediente: o pulpa de oaie 2 cepe mari… [Continuă lectura]
Friptura de berbecut
O friptura delicioasa recomandata in zilele de sarbatoare.
Drob de miel
Am ramas datoare cu cateva retete. Cea de drob de miel este una dintre ele. Iata reteta facuta de mama mea, doar pozele imi apartin :) Ingrediente pentru drobul de… [Continuă lectura]
Iepure in sos de vin
De cand s-a incalzit afara recunosc ca am gatit mai putin, (plus ca vreau sa fac mai multa miscare sa mai dau jos macar 2 kg :)) asa ca am… [Continuă lectura]
Friptura de iepure
Stiu, iepurele este delicios dar nu se prea gaseste la noi … nu pot sa ma abtin sa nu pun aceasta reteta, poate o sa o incercati vreodata pentru ca este… [Continuă lectura]
Friptura de miel
Friptura de miel se realizeaza foarte usor, nu trebuie sa fii cunoscator intr-ale bucatariei sa stii sa o prepari. Ingrediente: carne de miel de preferinta pulpe usturoi 200ml vin alb sec 100ml ulei oregano, maghiran, cimbru, sare, piper 1. Carnea se spala bine si se… [Continuă lectura]
Iepure cu bere si sos de capere
Reteta este a Lucianei, membra Culinar, ocazie cu care ii multumesc ! Ingrendiente: 1 Rila Iepurila 4 cepe mari 200 ml smantana lichida 1 cutie de bere 1 borcanel capere o mana… [Continuă lectura]