• Acasă
  • Despre mine
  • Contact
Sari la conținut

Hai sa gatim cu Amalia! – Retete culinare pentru toate gusturile.

  • Acasă
  • Despre mine
  • Contact

Category: Meniu de Pasti

Drob-din-piept-de-pui-1

Drob din piept de pui

de Amalia pe 22 aprilie 201915 mai 2019

Drobul din piept de pui este un preparat care inlocuieste cu succes varianta traditionala din organe de miel. Se consuma de Pasti si nu numai, poate fi un mic dejun sau pachetul de la scoala.

Cum vopsim ouale rosii natural

de Amalia pe 27 aprilie 2016

Eu sunt o traditionalista atunci cand vine vorba de mancarea gatita pentru sarbatori si in fiecare an de Pasti sau Craciun gatesc aceleasi retete cu aceleasi metode. Una din ele este vopsitul… [Continuă lectura]

Meniu de Pasti 2010

de Amalia pe 17 aprilie 20106 martie 2020

Cateva poze cu meniul de anul acesta de Pasti. Pot sa va spun ca a fost o adevarata sarbatoare pentru ca am petrecut-o la tara alaturi de parinti si bineinteles… [Continuă lectura]

Ultimele rețete

  • baghete-umplute-amalia-1

    Baghete umplute

    11 ianuarie 2021
  • Bile-pufoase-cu-mozarella-amalia-1

    Bile pufoase cu mozarella

    6 ianuarie 2021
  • tiramisu-cu-lamaie-amalia-0

    Tiramisu cu lămâie

    30 decembrie 2020
  • Tort-bradulet-amalia-1

    Tort brăduleț

    28 decembrie 2020
  • fursecuri-stea-cu-alune-amalia-6

    Fursecuri stea cu alune

    21 decembrie 2020
  • Cornulețe fragede cu untură și smântână

    20 decembrie 2020
  • prajitura-cu-foi-cu-nuca-si-crema-de-lamaie-1

    Prăjitură cu foi cu nucă şi cremă de lămâie

    19 decembrie 2020
  • cartofi-copti-amalia-8

    Cartofi copti umpluti

    14 decembrie 2020
  • prajitura-cu-albusuri-crema-de-lapte-si-Oreo-amalia-1

    Prăjitură din albușuri cu Oreo și cremă de lapte

    11 decembrie 2020
  • compot-rapid-cu-mere-si-gutui-amalia-1

    Compot rapid cu gutui și mere

    10 decembrie 2020

Rețete

  • Prajituri, deserturi, aluaturi dulci
  • Idei de mic dejun
  • Panificatie
  • Aperitive
  • Torturi
  • Preparate traditionale
  • Supe, ciorbe
  • Preparate din carne de pui, rata, curcan
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate cu legume
  • Preparate cu peste, fructe de mare
  • Preparate cu carne de vaca
  • Preparate din carne de miel, iepure
  • Preparate de post
  • Garnituri
  • Pizza, paste
  • Salate
  • Sosuri
  • Bauturi
  • Conserve si preparate pentru iarna
  • Meniu de Pasti
  • Retete de la cititoare
  • Alte retete

Vă recomand și aceste rețete

  • Cornulete-kent-1 Cornulete Kent
  • Prajitura cu crema de miere si nuci 0 Prajitura cu crema de miere si nuci
  • Prajitura polara 0 Prajitura polara
  • Salata de fructe de iarna
  • Lasagna
  • DSCF0221_1073 Aperitive reci – idei de platouri aperitive
  • Prajitura Fulg de nea reteta simpla Prajitura Fulg de nea
  • Paste-cu-branza-Amalia-4 Paste cu brânză
  • Negresă cu gem - Negresă pufoasă Negresă pufoasă cu gem
  • fursecuri-1 Fursecuri cu nuca
  • Prajitura Craiasa Zapezii reteta pas cu pas Prajitura Craiasa Zapezii – Redescopera dulciurile copilariei
  • Ruladă aperitiv cu caşcaval, şuncă, măsline şi ardei
Confidențialitate și cookie-uri: acest sit folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest sit web, ești de acord cu utilizarea lor.
Pentru a afla mai multe, inclusiv cum să controlezi cookie-urile, uită-te aici: Politică cookie-uri

Va recomand

Reteta de ciorba de burta

Dar si delicioasa ciorba de perisoare.

Cunoscutul tort egiptean.

Pe lângă acestea, merită să aruncați o privire pe rețeta de prajitura Craiasa Zapezii

Laura Adamache - rețete culinare

Caietul cu rețete

Delicatesa

Rețete cu Gina Bradea

Rețete cu Laura Laurențiu

Hai să gătim cu Amalia - Blog cu rețete culinare - Copyright © 2021 . Toate drepturile rezervate.
Tema Fooding de FRT