O alta reteta de prajitura refacuta de data asta cu margarina Rama.
Ingrediente:
- 4 oua
- 4 linguri ulei
- 200g zahar
- 200g faina
- 1/2 plic praf de copt
Pentru glazura:
- 200g zahar
- 200g margarina Rama
- 100 ml lapte
- esenta de rom
- 2 linguri cacao
- 200g nuca de cocos
Batem albusurile spuma tare, apoi adaugam zaharul , mixam pana se topeste zaharul, adaugam treptat galbenusurile amestecand bine dupa fiecare. Adaugam si uleiul si faina amestecata cu praful de copt amestecand peste cap.
Coacem blatul intr-o forma 30×25 timp de 15 minute la foc potrivit.
Cand este copt il scoatem, il lasam sa se raceasca si il taiem cubulete.
Preparam glazura:
Amestecam zaharul cu laptele, margarina si cacao. punem pe foc , lasam pana se topeste zaharul apoi stingem focul si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Lasam sa se raceasca putin.
Infigem o furculita intr-un cub de blat, trecem cubul prin glazura si apoi prin nuca de cocos.
Asezam cuburile pe un platou.
Sunt pufoase si aromate :)
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]