• Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact
Sari la conținut

Hai sa gatim cu Amalia! – Retete culinare pentru toate gusturile.

  • Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact

Etichetă: aperitiv

Placinta cu carne

de Amalia pe 13 septembrie 201719 februarie 2020

Doua chestii imi plac la placintele cu carne; prima ca se pot manca atat calde cat si reci si a doua, se prepara foarte repede. Ca sunt ieftine nu mai… [Continuă lectura]

Despre aperitive sau cum poți asigura de la început succesul unei mese

de Amalia pe 25 august 201731 august 2017

Pentru că de ceva vreme mă ocup din ce în ce mai mult cu prepararea de platouri cu aperitive, m-am gândit să scriu un articol pe tema asta, articol care… [Continuă lectura]

Crema de branza cu leurda

de Amalia pe 23 martie 2016

Leurda sau usturoiul salbatic cum i se mai spune este „pe val” in perioada asta asa ca ieri am cumparat o legatura de la piata si am preparat in 5… [Continuă lectura]

Salata de icre cu paine

de Amalia pe 18 martie 201618 martie 2016

Imi plac icrele si m-am decis sa incerc aceasta varianta de preparare a lor pentru ca pe restul le-am incercat. Ce pot sa va scriu, painea le face sa fie… [Continuă lectura]

Salata in straturi cu pui, legume si rodie

de Amalia pe 8 februarie 201610 februarie 2016

De cand am descoperit salatele in straturi care poate nu stiati dar sunt specifice rusesti, m-am specializat in prepararea lor si cand se mai nimereste cate o ocazie ( daca nu se… [Continuă lectura]

Aperitiv din aluat foietaj

de Amalia pe 6 ianuarie 2016

Recunosc ca nu folosesc prea des aluatul de tip foietaj desi imi plac la nebunie croisantele sau alte chestii ce se desfac foi – foi :). Desigur, am retete, chiar… [Continuă lectura]

Salata de ciuperci cu maioneza

de Amalia pe 11 decembrie 2015

Salata de ciuperci cu maioneza este foarte cunoscuta si usor de facut asa ca prea multe nu am ce sa scriu despre ea decat ca na, e buna ca doar… [Continuă lectura]

Rulouri rapide cu sunca si cascaval

de Amalia pe 28 octombrie 201522 septembrie 2020

Descrierea retetei este in titlu asa ca nu mai repet, va scriu altceva;  aluatul este foarte bun se face cu branza de vaci si nu necesita timp de dospire. Prepararea lui este floare la… [Continuă lectura]

Bruschete cu vinete si rosii

de Amalia pe 22 iulie 201522 iulie 2015

Citesc despre reteta de bruschete si ma intreb, oare ce origine au? Pentru ca uite imi amintesc zilele copilariei cand prajeam paine pe lespedea incinsa apoi o frecam bine bine… [Continuă lectura]

Crenvursti in aluat

de Amalia pe 22 aprilie 201511 martie 2022

Crenvurstii in aluat sunt ideali atat ca aperitiv cald, cina sau chiar pentru pachet la servici.

Salata aperitiv Ora 12

de Amalia pe 6 ianuarie 201529 octombrie 2015

Poate fi servita si la ora 12 si la ora 24 depinde de imprejurari :). Este o salata in straturi pe care o ador pentru ca are un gust mai… [Continuă lectura]

Cornulete aperitiv

de Amalia pe 6 ianuarie 20156 decembrie 2018

Imi plac cornuletele de orice fel asa ca am incercat aceasta reteta cu prima ocazie adica de sarbatori. Si ca sa va fie munca mai „usoara” va scriu ca ies fix… [Continuă lectura]

Foietaj cu sfecla rosie si hering

de Amalia pe 18 decembrie 2014

  Un aperitiv rece preferat de iubitorii de peste. Reteta este foarte simpla. Ingrediente: 250g aluat foietaj  1 sfecla rosie fiarta mica 2 linguri smantana ( iaurt sau maioneza )… [Continuă lectura]

Barcute cu legume

de Amalia pe 25 noiembrie 201422 februarie 2020

Pentru iubitorii de aluat pufos va prezint o reteta excelenta care nu necesita mult timp de framantat. Barcutele le puteti umple cu ce doriti voi, eu am respectat reteta originala… [Continuă lectura]

Salata de telina cu piept de pui

de Amalia pe 13 noiembrie 201430 ianuarie 2020

Super simpla si super buna, salata de telina cu piept de pui este o salata des intalnit pe mese de sarbatori sau la diferite evenimente. Telina rasa ii da un gust aparte, va recomand sa o incercati cu sigurnata o sa va placa

Saratele cu branza de vaci

de Amalia pe 30 octombrie 201422 februarie 2020

Rapide si gustoase, fara praf de copt sau drojdie, saratelele cu branza de vaci sunt un aperitiv usor de facut. Ingrediente: 300g faina 300g branza de vaci 100g unt 2… [Continuă lectura]

Cheesecake cu feta

de Amalia pe 11 iunie 201413 mai 2019

O tarta usoara pe care o putem servi ca aperitiv la o petrecere sau cina in familie.

Navigare în articole

Pagină 1 Pagină 2 … Pagină 4

Ultimele rețete

  • Paste spӓtzle cu branza și ceapă

    2 octombrie 2023
  • Mâncare rapidă cu cartof si ouă

    27 septembrie 2023
  • Zacuscă rapidă

    25 septembrie 2023
  • Prăjitură Arici cu foi fragede și brânză dulce

    22 septembrie 2023
  • Salată de varză roșie cu porumb

    21 septembrie 2023
  • Aripioare de pui crispy

    19 septembrie 2023
  • Prăjitură cu mere de post

    11 august 2023
  • Salată de cartofi mediteraneană

    9 august 2023
  • Salată cu roșii și avocado

    7 august 2023
  • Frappe cu cafea instant

    4 august 2023

Rețete

  • Idei de mic dejun
  • Panificatie
  • Retete la airfryer
  • Prajituri, deserturi, aluaturi dulci
  • Aperitive
  • Torturi
  • Preparate traditionale
  • Supe, ciorbe
  • Preparate din carne de pui, rata, curcan
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate cu legume
  • Preparate cu peste, fructe de mare
  • Preparate cu carne de vaca
  • Preparate din carne de miel, iepure
  • Preparate de post
  • Garnituri
  • Pizza, paste
  • Salate
  • Sosuri
  • Bauturi
  • Conserve si preparate pentru iarna
  • Meniu de Pasti
  • Retete de la cititoare
  • Alte retete

Vă recomand și aceste rețete

  • Aperitive reci – idei de platouri aperitive
  • Blat de tort – reteta de baza
  • Tort Egiptean
  • Prajitura tavalita in nuca de cocos
  • Prajitura Craiasa Zapezii – Redescopera dulciurile copilariei
  • Cum se fac galustele din gris
  • Prajitura Inghetata falsa
  • Prajitura „Tavalita” cu nuca de cocos
  • Mancare de linte rosie
  • Ruladă aperitiv cu caşcaval, şuncă, măsline şi ardei
  • Chiftelute de dovlecei
  • Orez cu lapte turcesc – sutlac

S-ar putea să vă mai placă și

Reteta de ciorba de burta

Dar si delicioasa ciorba de perisoare.

Cunoscutul tort egiptean.

Pe lângă acestea, merită să aruncați o privire pe rețeta de prajitura Craiasa Zapezii

Laura Adamache - rețete culinare

Delicatesa

Rețete cu Gina Bradea

Rețete cu Laura Laurențiu

Hai să gătim cu Amalia - Blog cu rețete culinare - Copyright © 2023 . Toate drepturile rezervate.
Tema Fooding de FRT