Rulouri de carne cu ciuperci

Reteta de duminica, desi nu necesita prea multe pregatiri.
Avem nevoie de :
13 felii cotlet de porc
400 g ciuperci
1 legatura patrunjel
mustar
ulei
sare, piper
150 ml vin alb
Feliile de cotlet se bat bine, se condimenteaza cu sare si piper si se pun la rece acoperite cu o folie. Ciupercile se spala si se toaca marunt. Se pune intr-o tijaie putin ulei, se adauga ciupercile si se lasa sa se caleasca amestecand din cand in cand, pana scade apa. Se adauga sare si patrunjelul tocat. Se ia o felie de cotlet, se unge cu putin mustar si se pune cu lingura putin din amestecul de ciuperci. Se ruleaza si se pun intr-o tigaie. Se prajesc cateva minute intorcandu-le cu grija Se scot intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Deasupra se toarna vinul si restul de zeama din tigaie.

Se coc la foc potrivit 30 min.

 

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


8 comentarii la „Rulouri de carne cu ciuperci”

  1. Ancuta se pune umplutura nu chiar pana in margine, se ruleaza (o sa vezi ca foarte usor merge) apoi le punem in tigaie cu partea rulata in jos, nu se prind cu scobitoare, in momentul in care le prajeti carnea se intareste imediat si nu se desprinde… le intorci cu grija ajutandu-te de o spatula de lemn. Sa le faci ca sunt tare bune :).

  2. Chiar azi am luat niste coltet de porc sa fac maine rulorile astea.. imi lasa gura apa numai cand le vad !! un 10 de la mine pentru toate retetele . Te pup si multumim pentru retetele astea minunate..

  3. Nu intreaba nimeni de ce 13 bucati! Eu stiu: Pentru 6 persoane cate doua sau pentru 4 persoane cate trei, una in plus merita cine le-a facut = 13, sa fie cu noroc! Ca tare sunt bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.