Rulada aperitiv cu cascaval

Rulada aperitiv cu cascaval (rulada0)   imagine retetaDe cand mi-am dorit sa o incerc :). Ideea e preluata de la Maya , am refacut-o in varianta „mini” ca proba pentru sarbatori.

Ingrediente:

  • 150g cascaval de buna calitate
  • 1 ou fiert
  • 50g unt
  • 50g sunca
  • 3-4 masline
  • 1 feliuta gogosar murat

Oul il dam pe razatoare, sunca o taiem cubulete, la fel si maslinele si gogosarul. Separat frecam putin untul sa se desfaca si adaugam apoi oul, sunca, maslinele si gogosarul.
Rulada aperitiv cu cascaval (rulada21)   imagine retetaPunem apa la fiert intr-o oala si cand apa da in clocot , „aruncam” felia de cascaval in apa si o lasam 1 minut 2 pana se inmoaie. O scoatem , pe masa de lucru intindem o folie de plastic, peste ea punem cascavalul si il intindem cu un sucitor ca o foaie subtire.
Adaugam umplutura si rulam strans.
Rulada aperitiv cu cascaval (rulada22)   imagine retetaPunem rulada intr-o folie de aluminiu si o lasam la frigider cateva ore.
Taiem cu un cutit bine ascutit .Puteti sa incercati si alte umpluturi doar sa puneti neaparat si unt .
Pozele nu sunt foarte reusite dar va asigur ca este foarte buna si aspectuoasa.

Reteta publicata in Aperitive. Etichete: .
loading...

7 comentarii la reteta Rulada aperitiv cu cascaval

  1. Anonymous

    esti incredibila

    Raspunde
  2. Iulia

    Mamaaa…ce buna trebuie sa fie…stiu ca am mai vazut asa ceva pe undeva, dar imi place tare mult. O idee buna pentru sarbatori!

    Raspunde
  3. Anonymous

    Multumesc pentru reteta. Am incercat-o si eu, dar din pacate nu am reusit sa gasesc un cascaval bun, asa ca am cam dat gres. Ne poti spune si noua ce cascaval ai folosit te rog?
    Si as mai avea o remarca: cantitativ mi se pare cam putin cascaval pentru grosimea si dimensiunea foii pe care ai obtinut-o.

    Raspunde
  4. ionela

    si mie mi se pare foarte buna reteta … am incercat-o si eu dar am avut aceeasi problema cu cascavalul… ne poti spune si noua ce casacaval folosesti?

    Raspunde
    • Amalia

      Ionela nu mai stiu denumirea insa era ceva destul de scump si cu multa grasime :)

      Raspunde
  5. ionela

    ok ms oricum… felicitari pentru site si pentru retete.. de cele mai multe ori eu ma inspir de la tine..

    Raspunde
  6. Romina

    Ementhaler este perfect pt aceasta reteta.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>