Aperitiv "Banuti cu cocos"

In sfarsit am ajuns sa postez si aperitivele de sarbatori.

Primul aperitiv e usor de facut , am mancat ceva asemanator la o petrecere si m-am gandit sa-l fac si eu.

Ingrediente:

  • 200g branza feta
  • 2 linguri smantana
  • 1 catel de ustroi zdrobit ( optional)
  • nuca de cocos
  • marar ( optional)

Dam branza pe razatoarea mica apoi o amestecam cu smantana . Nu punem sare deoarece branza feta este suficient de sarata. Amestecam bine si apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le aplatizam si le trecem prin nuca de cocos. Eu am trecut cateva si prin marar verde tocat, au un aspect deosebit.

Le asezam frumos pe un platou si le dam la rece aprox 30 minute.

Daca la inceput sunt putin moi , o sa vedeti ca se intaresc la rece.

Din cantitatea asta mi-au iesit aprox 18 bucati.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


2 comentarii la „Aperitiv "Banuti cu cocos"”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.