Snitel de porc

Cand o sa am timp o sa deschid un topic separat numai cu retete de snitel . Am destul de multe retete, iata una dintre ele care am preluat-o de pe simplyrecipies.com.

Ingrendiente ( eu am dublat cantitatile) :
4 felii de cotlet de porc fara os
1/4 cana faina
1 lingurita sare aromata
1/4 lingurita piper negru
1 ou batut
2 linguri lapte
3/4 cana pesmet
1 lngurita boia dulce
3 linguri de ulei ( eu am pus mult mai mult)
Se bate carnea bine cu un ciocan pentru snitele.
Se pregatesc 3 castronele. Intr-unul se amesteca fainea, sarea si piperul. In al 2-lea, oul batut si laptele, in al 3-lea pesmetul si boiaua. Cred ca va este cunoscuta compozitia , doar ca sunt altfel amestecate :).

Se incinge uleiul intr-o tigaie, apoi se ia carnea se trece prin amestecul de faina, apoi prin cel cu ou si la sfarsit prin cel cu pesmet.
Se prajesc snitelele la temperatura medie cateva minute pe fiecare parte. Eu le-am servit cu piure de cartofi, puteti sa faceti orice tip de granitura.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


9 comentarii la „Snitel de porc”

  1. Mi-ai facut o pofta…
    Totodata, mi-am schimbat adresa blogului la aromele.blogspot.com. Iti multumesc daca ma treci la favorite, poate reusesc sa aduc trafic la noua adresa.

  2. Draga Emma cunosc varianta cu susan, ma gandeam sa o prezint ca o alta varianta de snitel :). Eu amestec susanul cu pesmet in cantitati egale. Pupici !

  3. Aseara eram in cautare de idei pentru pranzul de astazi si uite asa mi s-a facut o pofta de sniteleeee….
    Very bune, cum spune sotul :)
    Cu drag, Dany

  4. multumesc mult pentru retete, sunt vaduv de 3 ani si e greu cu mancarea, nu prea iese mancarea ca cea facuta de o femeie, nu am nici talent, dar ma descurc. multa sanatate, fericire si spor in viata.
    cu respect Neculai Mircea

    1. Ma bucur ca retetele sunt pe gustul dumneavoastra, cred ca o sa va descurcati cu gatitul , retetele de pe site sunt usor de facut si accesibile oricui .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.