O alta varianta de crusta pentru snitel. Bune, bune snitelele mai ales daca sunt din piept de curcan.
Ingrediente:
- 400g piept de curcan sau piept de pui
- 2 oua
- sare, piper
- faina
- fulgi de porumb
- ulei
Taiem pieptul felii pe care apoi le batem intre 2 folii de nylon sa nu se zdrobeasca, apoi le condimentam si le trecem prin faina, ou batut, fulgi de porumb.
Eu am zdrobit putin fulgii dar puteti sa-i lasati intregi.
Prajim snitelele in baie de ulei pana se rumenesc frumos pe o parte si pe alta. Le scoatem pe un servet absorbant, mancam cateva calde si apoi ne gandim daca sa mai facem garnitura sau nu :).
Observatii:
Puteti folosi in loc de piept de curcan, piept de pui sau muschiulet de porc.
Cred ca ar fi un aperitiv de efect daca taiati carnea de grosimea unui deget sau bucatele mai mari.
Sunt foarte crocante dar absorb destul de mult ulei.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Tare bun!
Ce bine arata! Si este simplu de facut!
Foarte bine arata si imi imaginez cat de bune sunt!
Sa-mi scrii daca ti-au placut.
foarte apetisant arata, iti recomand si snitele in crusta de covrigei, sunt la fel de bune, Amalia.
Na uite de asta nu am auzit, cu siguranta o sa incerc :).
ador snitelele astea!
Sunt delicioase! La noi era un Home Delivery care avea în meniu snițelele astea dar din piept de pui, cu sos de iaurt, cartofi prăjiți și inele de ceapă. Delirant de bune :)
si de kalorice cred :)))
Suna delicios! Am o intrebare, credeti ca ar merge daca le’as baga la cuptor in loc sa le prajesc?
Sigur ca da sunt si mai sanatoase :)