Salata cu peste afumat

Ingrediente:

  • 4 – 5 cartofi mai mici
    150 gr legume congelate ( amestec mexican)
    200 gr peste afumat ( hering)
    masline
    1 lamaie
    1 ceapa mica
    frunze de salata pentru decor

Cartofii fierti si decojiti se taie bucatele.

Legumele se pun direct inghetate int-o craticioara cu capac la foc mic, cand se absoarbe apa se pune putin ulei de masline si se lasa sa se gratineze. Ceapa se taie marunt. Se amesteca toate impreuna cu pestele, maslinele, sucul de la 1/2 de lamaie, 1 lingura de ulei, sare si piper.

Se pun frunzele de salata pe fundul unui castron, se rastoarna cu grija salata.

Se decoreaza cu felii de lamaie.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.