Peste la tava

 

Initial am avut 2 stiuci si un somn , am mai pus cativa carasi pentru ca am fost 7 persoane la masa.
L-am preparat in felul urmator
3 morcovi, 1/4 de telina, 2 cepe , le-am taiat marunt si le-am calit in putin ulei.
Pestii i-am crestat pe burta i-am sarat si am bagat inauntru felii de rosii si lamaie.
Am pus putin ulei in tava, apoi legumele calite, pestii, si pe langa ei felii de ardei rosu, rosii, 2-3 frunze de dafin.


Am turnat putina apa , i-am acoperit cu folie de aluminu si i-am dat la cuptor vreo 30 de min. Apoi am luat jos folia, am turnat putin bulion si vin alb , am mutat tava mai sus si am lasat-o la foc mare inca 15 min.
I-am servit cu mamaliga si mujdei facut din maioneza , usturoi zdrobit, smantata si mult patrunjel.
Au fost deliciosi !

9 comentarii la „Peste la tava”

  1. Dulcik faci maioneza dintr-un galbenus si 150-200 ml ulei la care adaugi la sfarsit 3 linguri de smantana si usturoi zdrobit impreuna cu patrunjel verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.