Peste la tava

 

Initial am avut 2 stiuci si un somn , am mai pus cativa carasi pentru ca am fost 7 persoane la masa.
L-am preparat in felul urmator
3 morcovi, 1/4 de telina, 2 cepe , le-am taiat marunt si le-am calit in putin ulei.
Pestii i-am crestat pe burta i-am sarat si am bagat inauntru felii de rosii si lamaie.
Am pus putin ulei in tava, apoi legumele calite, pestii, si pe langa ei felii de ardei rosu, rosii, 2-3 frunze de dafin.


Am turnat putina apa , i-am acoperit cu folie de aluminu si i-am dat la cuptor vreo 30 de min. Apoi am luat jos folia, am turnat putin bulion si vin alb , am mutat tava mai sus si am lasat-o la foc mare inca 15 min.
I-am servit cu mamaliga si mujdei facut din maioneza , usturoi zdrobit, smantata si mult patrunjel.
Au fost deliciosi !

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


9 comentarii la „Peste la tava”

  1. Dulcik faci maioneza dintr-un galbenus si 150-200 ml ulei la care adaugi la sfarsit 3 linguri de smantana si usturoi zdrobit impreuna cu patrunjel verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.