Rulouri de dovlecel cu branza


Ceva simplu si de efect, poate fi aperitiv sau poate nu :).
Ingrendiente:
1 dovlecel
125 g branza de vaca sau crema de branza
50 g sunca
1/4 ardei
patrunjel verde
sare
Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri in lung . Se sareaza si se lasa 15-20 de minute sa lase zeama. Se scurg si apoi se prajesc pe grill . Separat se amesteca branza cu sunca si ardeiul taiat cubulete.Se adauga si patrunjelul tocat.  Daca va place puteti pune si putin usturoi tocat. Se umplu feliile de dovlecel si se ruleaza. Daca „va fac figuri”  le prindeti cu scobitoarea. 

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


17 comentarii la „Rulouri de dovlecel cu branza”

  1. Hallo Amalia,

    Bunätatea asta n-am cunoscuto. Aratä si se citeste foarte bine. Multumesc.
    Si acuma pe timpul ästa nu mi-asi face Cap dacä fac figuri. Pentru ce este Usturoi verde ??

    Salutäri Jacob

  2. Imi place reteta :) Pentru mine cred ca o sa fac omletuta in loc de branza, caci am ceva restrictii la alimentul meu preferat in perioada urmatoare, insa nu si la dovlecei. Pupici multi!

  3. Ma bucur mult ca ai postat reteta asta. Trebuie sa slabesc iar reteta asta e si gustoasa si dietetica.
    Multumesc mult

  4. Arata tare bine si e ceva usor de vara, incerc sa fac si eu zilele astea.Imi place combinatia.Te pup mult

  5. Jacob este asa mai de regim reteta…eu tot timpul folosesc usturoi la dovlecei… ii prajesc pe gril ai apoi ii ung cu ulei de masline amestecat cu usturoi.. acum l-am bagat in branza … e optional daca vrei poti renunta la el :)

  6. Diana iti multumesc pentru aprecieri… intradevar sunt potriviti pentru aperitiv :). O zi frumoasa iti doresc!

  7. Hallo Amalia,

    am zis Usturoi si ma-m gindit la Frunze, sä legi cu ele Dovleceii…asa ca si cu Sfoarä

    Salutäri Jacob

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.