In general carnea mai seaca gen cotlet, piept de pui am observat ca este foarte buna gatita sub forma de rulada. Reteta de mai jos am incercat-o intr-un weekend si ne-a placut. Sper sa va placa si voua :).
Ingrediente:
- 1 kg cotlet de porc
- 500g ciuperci de tip champignon
- 200g branza feta
- 1/2 legatura patrunjel
- 1 ou
- sare, piper, boia dulce, ulei
1. Cotletul il taiem in doua de-a lungul si-l batem bine ca si pentru snitel. Intre doua folii sa va fie mai usor :).
Condimentam cu sare, piper, boia si lasam sa stea pana pregatim umplutura;
Ciupercile le taiem felii si le calim in ulei pana scade zeama. Lasam sa se raceasca si adaugam branza zdrobita, oul si verdeata tocata. Amestecam bine.
Punem umplutura peste carne si rulam usor ajutandu-ne de folia de plastic.
Legam bine si punem rulada in tava unsa cu ulei. Acoperim cu o folie si coacem la 170g timp de 1 ora.. Luam folia jos si mai lasam putin ( 10 min ) sa se rumeneasca.
Servim cu legume si un sos alb pe care nu l-am mai facut :) dar va scriu reteta sa-l preparati voi;
Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si 1-2 catei de usturoi sa se caleasca 1 minut. Stingem focul si adaugam 150ml smantana pentru gatit, sare si putina nucsoara.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Am facut si eu rulada acum cateva zile, numai ca era din pui. A iesit delicios!