Pui , pui si iarasi pui … vad ca numai asta am gatit in ultima vreme, ar fi cazul sa schimb :) pr omit sa folosesc si alta carne :). Reteta de azi e cu cimbru, il folosesc aproape in toate mancarurile , sper sa il folositi si voi.
Ingrendiente:
700 g pulpe de pui
2 rosii
2-3 fire cimbru proaspat
200 ml vin alb
2 catei de usturoi
boia, sare, piper
1 lingura unt
150 ml smantana
Preincalzim cuptorul la 160 grade. Condimentam pulpele cu sare,piper, boia si usturoiul zdrobit. Le prajim in unt cateva minute pana se rumenesc si apoi le punem intr-un vas termorezistent.
Adaugam rosiile taiate cubulete, cimbrul si un pahar de vin.
Acoperim cu folie si coacem 30 minute apoi luam folia si mai lasam inca 10 minute. Adaugam smantana si mai lasam 5 minute. Cred ca se poate servi fara smantana sau eventual sa scoateti pulpele si sa faceti un sos cu smantana.Mie nu mi-a placut ca s-a branzit, poate era prea slaba , oricum aratau mult mai bine inainte de-a pune smantana dar asa e , conteaza gustul :).
Reteta este preluata din revista Secretele bucatariei.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Deliscious, and magnific photos.
kiss
Cred ca este foarte bun ! Si arata si foarte bine ! Trebuie sa incerc si eu ;)
Amalia..arata ft bine.Si cred ca este si ft gustos.Bravo
Thank you, and kisses :)!
Ala sa stii ca sunt bune, eventual vezi cum pui smantana :).
Ruxi, multumesc mult … daca iti place cimbrul merita sa le incerci :)!
this is great!!!
Pingback: Pui cu sos de cimbru | ecoVazon