Pui cu legume la punga

Am zis ca nu mai coc nimic in cuptor dar daca tot am gasit pungile astea facand curat m-am gandit sa le umplu cu ceva :)) ( pentru fetele din tara sunt cumparate de la Real ) .

Combinatiile ar fi multe functie de ce aveti prin frigider/camara, eu am folosit:
pulpe de pui
2 carnaciori picanti
cateva buchetele de conopida
cartofi noi
1 ardei gras taiat felii
4-5 catei de usturoi intregi
1 morcov taiat felii ceva mai groase

1 ceapa taiata in sferturi

1 crenguta cimbru
busuioc proaspat
150 ml vin alb
sare, piper
putin ulei de masline

Le-am pus toate in punga ( cam multe da’ na foame mare sambata dupa-amiaza :)),am adaugat vinul, sare, piper, putin ulei , am prins punga cu un clips si am intepat-o de cateva ori cu o scobitoare. Am bagat la cuptor timp de 40 minute la foc potrivit. A iesit o minunatie , carnea frageda si rumenita, legumele coapte in vin si sucul de carne.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


11 comentarii la „Pui cu legume la punga”

  1. Chiar ca e o minunatie. Tot citesc retetele tale, sunt cele mai apetisante pe care le-am tot citit si atat de bine explicate. Mereu ma inspir de aici. Nu imi dau seama cum reusesti sa gatesti atat de variat. Tare mult imi place!

  2. Adriana ma bucur ca sunt pe gustul tau :). Gatesc variat si de nevoie pentru ca eu si sotul avem gusturi diferite, lui ii plac prajelile si carnea mai ales de porc , eu sunt cu fructele de mare, legume si pui, ma gandesc ce o sa fac cand vom avea si un copil :)).

  3. Lol…cand o sa aveti si un copil o sa fie si mai fun! Deja imi imaginez cum o sa arate preparatele pt papaciosi , dupa cum te stiu pe tine ca te pricepi la aranjat ;)

  4. Asa se pastreaza toate vitaminele, asa mincarica da.. Iubito te asteapta la mine un premiu. O zi buna Cami

  5. Magnific!!!!!!

    am inlocuit conopida cu dovlecel…pt ca asta am gasit!!
    am marit timpul de coacere ….l-am triplat…120 min in total
    oricum am obs in urma testarii mai multor retete de ale tale ca
    evident din cauza cuptorului nu corespund timpii de coacere… ai tai cu ai mei >>>>
    eu am cuptor clasic…pe gaz..dar nu-i problema,
    reteta este oricum delicioasa!

    felicitari!

    1. Alina ma bucur ca ti-a placut :)… cat despre cuptor asa este, bine ca ai scris poate si alte cititoare au cuptor pe gaz si atunci stiu cat sa lase friptura la cuptor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.