Am zis ca nu mai coc nimic in cuptor dar daca tot am gasit pungile astea facand curat m-am gandit sa le umplu cu ceva :)) ( pentru fetele din tara sunt cumparate de la Real ) .
1 ceapa taiata in sferturi
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Chiar ca e o minunatie. Tot citesc retetele tale, sunt cele mai apetisante pe care le-am tot citit si atat de bine explicate. Mereu ma inspir de aici. Nu imi dau seama cum reusesti sa gatesti atat de variat. Tare mult imi place!
Asta da festin!
Adriana ma bucur ca sunt pe gustul tau :). Gatesc variat si de nevoie pentru ca eu si sotul avem gusturi diferite, lui ii plac prajelile si carnea mai ales de porc , eu sunt cu fructele de mare, legume si pui, ma gandesc ce o sa fac cand vom avea si un copil :)).
Lol…cand o sa aveti si un copil o sa fie si mai fun! Deja imi imaginez cum o sa arate preparatele pt papaciosi , dupa cum te stiu pe tine ca te pricepi la aranjat ;)
:))) asa-i Ruxi pe asta mizez si eu :)), te pup!
Asa se pastreaza toate vitaminele, asa mincarica da.. Iubito te asteapta la mine un premiu. O zi buna Cami
Multumesc mult Cami, vin sa-l ridic :).
Toate sunt ffffffffffffffbune!Multumesc pt inspiratie.
Apropo…intra pe Lacry Crystals sa vezi ce face fiica mea…daca iti place…noua ne plac mult retetele tale
Magnific!!!!!!
am inlocuit conopida cu dovlecel…pt ca asta am gasit!!
am marit timpul de coacere ….l-am triplat…120 min in total
oricum am obs in urma testarii mai multor retete de ale tale ca
evident din cauza cuptorului nu corespund timpii de coacere… ai tai cu ai mei >>>>
eu am cuptor clasic…pe gaz..dar nu-i problema,
reteta este oricum delicioasa!
felicitari!
Alina ma bucur ca ti-a placut :)… cat despre cuptor asa este, bine ca ai scris poate si alte cititoare au cuptor pe gaz si atunci stiu cat sa lase friptura la cuptor.