O mancarica usoara cu legume de sezon.
Ingrediente:
600 g carne de pui
4 ardei kapia
1 dovlecel
1 rosie
2-3 catei de usturoi
putin ulei
sare, piper, boia
Condimentam carnea si o prajim in putin ulei pane se rumeneste. Adaugam apa si lasam sa fiarba.
Separat coacem ardeii , ii curatam si ii taiem fasii. Dovlecelul il curatam si il taiem cubulete. Rosia o taiem cubulete. Cand carnea este aproape fiarta adaugam legumele si mai lasam sa fiarba un pic.
La sfarsit adaugam usturoiul tocat. Ca garnitura merge aproape orice, mamaliguta, piure de cartofi, orez.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
ca sa vezi,tocmai am avut si eu pui cu o mancarica asemanatoare,am pozat-o dar n-am postat-o inca.atata doar ca eu am facut-o foarte condimentata.
Salut,
Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult – aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef
Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.
Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.
Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".
Toate cele bune,
Vincent
Petitchef
Am facut reteta si a iesit super. N-am avut carne de pui , pentru ca o evit in ultima vreme , dar am avut curcan (mi-e plin congelatorul si nu stiam cum s-o mai gatesc sa devina rutina). E un pic mai seaca carnita dar cu legumele facut asa, pieptul a iesit deelicios. Multumesc de idee.
foarte gustoasa mancarica asta.am gatit-o cu pulpe dezosate.multumim.
Cu placere :).
a,si ma gandeam ca merge mai bine cu usturoiul pisat,nu tocat.
Merge, merge :).