• Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact
Sari la conținut

Hai sa gatim cu Amalia! – Retete culinare pentru toate gusturile.

  • Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact

Categorie: Pizza, paste

Penne cu legume

de Amalia pe 7 iulie 20098 martie 2020

Ce-mi place in sezonul asta e ca gasesc  la piata o varietate de legume ! Azi am gatit penne cu legume, adica paste cu legume , o mancare colorata si… [Continuă lectura]

Paste cu crenvusti

de Amalia pe 4 iunie 20098 martie 2020

O reteta simpla pe care o fac atunci cand nu prea am nimic prin frigider. Fetele din Italia o sa rada probabil , dar fiind romance presupun ca zambesc doar…… [Continuă lectura]

Spaghetti alla carbonara

de Amalia pe 15 aprilie 200924 februarie 2020

Ei da, sotul meu este fan paste, pacat ca nu ii gatesc asa de des :)), dar cand totusi nu mai rezist la rugaminti pun in aplicare cate o portie… [Continuă lectura]

Paste cu fructe de mare

de Amalia pe 15 martie 20098 martie 2020

Reteta asta mi se pare foarte potrivita pentru o seara de vineri … nu din acelea cu fotbal , cum am avut eu :)) ci o seara cand ai vrea… [Continuă lectura]

Tagliatelle cu sunca

de Amalia pe 9 martie 20098 martie 2020

Preluata de pe un forum sarbesc cu mentiunea ca am „umblat” putin la cantitati, reteta mi s-a parut tare interesanta datorita faptului ca avea menta ca ingrendient. Foarte reusita combinatia… [Continuă lectura]

Pizza cu sunca si ciuperci

de Amalia pe 11 august 200819 noiembrie 2019

Tocmai povesteam cu un prieten intr-o seara despre pizza. Cine detine secretul aluatului perfect? Eu cred ca aici experienta isi spune cuvantul, daca as face pizza zilnic probabil ca as… [Continuă lectura]

Paste cu ciuperci in sos de smantana

de Amalia pe 4 mai 20088 martie 2020

Pentru cei care adora pastele , este o reteta usor de realizat,  in timp putin si cu un final deosebit de gustos . Ingrendiente: 500 gr ciuperci pleurotus sau champignions… [Continuă lectura]

Pizza

de Amalia pe 1 februarie 20088 martie 2020

Pentru aluat: 500 gr faina 1 cub drojdie (25gr) un pic de sare 3-4 linguri ulei de masline apa calduta Se amesteca drojdia cu putina apa si 1-2 lingurite faina…. [Continuă lectura]

Navigare în articole

Pagină 1 … Pagină 5 Pagină 6

Ultimele rețete

  • Paste spӓtzle cu branza și ceapă

    2 octombrie 2023
  • Mâncare rapidă cu cartof si ouă

    27 septembrie 2023
  • Zacuscă rapidă

    25 septembrie 2023
  • Prăjitură Arici cu foi fragede și brânză dulce

    22 septembrie 2023
  • Salată de varză roșie cu porumb

    21 septembrie 2023
  • Aripioare de pui crispy

    19 septembrie 2023
  • Prăjitură cu mere de post

    11 august 2023
  • Salată de cartofi mediteraneană

    9 august 2023
  • Salată cu roșii și avocado

    7 august 2023
  • Frappe cu cafea instant

    4 august 2023

Rețete

  • Idei de mic dejun
  • Panificatie
  • Retete la airfryer
  • Prajituri, deserturi, aluaturi dulci
  • Aperitive
  • Torturi
  • Preparate traditionale
  • Supe, ciorbe
  • Preparate din carne de pui, rata, curcan
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate cu legume
  • Preparate cu peste, fructe de mare
  • Preparate cu carne de vaca
  • Preparate din carne de miel, iepure
  • Preparate de post
  • Garnituri
  • Pizza, paste
  • Salate
  • Sosuri
  • Bauturi
  • Conserve si preparate pentru iarna
  • Meniu de Pasti
  • Retete de la cititoare
  • Alte retete

Vă recomand și aceste rețete

  • Aperitive reci – idei de platouri aperitive
  • Blat de tort – reteta de baza
  • Tort Egiptean
  • Prajitura tavalita in nuca de cocos
  • Prajitura Craiasa Zapezii – Redescopera dulciurile copilariei
  • Cum se fac galustele din gris
  • Prajitura Inghetata falsa
  • Prajitura „Tavalita” cu nuca de cocos
  • Mancare de linte rosie
  • Ruladă aperitiv cu caşcaval, şuncă, măsline şi ardei
  • Chiftelute de dovlecei
  • Orez cu lapte turcesc – sutlac

S-ar putea să vă mai placă și

Reteta de ciorba de burta

Dar si delicioasa ciorba de perisoare.

Cunoscutul tort egiptean.

Pe lângă acestea, merită să aruncați o privire pe rețeta de prajitura Craiasa Zapezii

Laura Adamache - rețete culinare

Delicatesa

Rețete cu Gina Bradea

Rețete cu Laura Laurențiu

Hai să gătim cu Amalia - Blog cu rețete culinare - Copyright © 2023 . Toate drepturile rezervate.
Tema Fooding de FRT