Paste cu crenvusti


O reteta simpla pe care o fac atunci cand nu prea am nimic prin frigider. Fetele din Italia o sa rada probabil , dar fiind romance presupun ca zambesc doar… cred ca numai la noi pastele se pot face si cu crenvursti.
Ingrendiente:
250 g paste
2-3 crenvursti
2 catei de usturoi
1 ceapa mica
200 ml bulion ( sos de rosii)
putin busuioc, sare
putin ulei

Usturoiul se prajeste putin in ulei apoi se arunca. Se adauga crenvurstii taiati cubulete , lasam sa se prajeasca putin apoi adaugam ceapa tocata marunt. Amestecam si mai lasam cateva minute ( 2-3) apoi adaugam bulionul , busuiocul si putina sare.

Intre timp fierbem pastele al dente, apoi le strecuram sub jet de apa rece si le amestecam cu sosul . Servim imediat , eventual cu putina branza rasa deasupra .

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


8 comentarii la „Paste cu crenvusti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.