Penne cu legume


Ce-mi place in sezonul asta e ca gasesc  la piata o varietate de legume ! Azi am gatit penne cu legume, adica paste cu legume , o mancare colorata si rapida, se face cam in 20-30  de minute.
Ingrendiente:
400 g penne
5 linguri ulei de masline
2 rosii medii
4 cartofi mici sau 2 portiviti
1 dovlecel
1 ceapa
1 mana de masline fara samburi
1 legatura mica de patrunjel ( am avut din productia proprie :))
piper, sare , putin sofran ( eu nu am pus ca nu am)
optional branza rasa
Punem apa intr-o oala la fiert. Curatam ceapa si o tocam marunt, apoi o calim in ulei. Adaugam dovlecelul taiat cubulete si apoi cartofii, la fel taiati cubulete. Cand sunt fierti adaugam rosiile taiate cubulete,

amestecam, lasam cateva minute si adaugam maslinele . Potrivim de sare si piper.Daca aveti sofran il dizolvati in putina apa calda si-l adaugati la legume.

Presaram patrunjel verde tocat si amestecam cu pastele fierte al dente. Servim calde eventual cu branza rasa deasupra.
Reteta este preluata de pe giallozafferano.it.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


12 comentarii la „Penne cu legume”

  1. Hola Amalia!! me encanta la pasta con verduras, y asi como la has preparado tu con tanta variedad debe estar riquisima…un beso

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.