Tagliatelle cu sunca


Preluata de pe un forum sarbesc cu mentiunea ca am „umblat” putin la cantitati, reteta mi s-a parut tare interesanta datorita faptului ca avea menta ca ingrendient. Foarte reusita combinatia .
Ingrendiente:
400 g tagliatelle
1  morcov mic
200 g sunca
100 g mazare
3 linguri smantana
putina menta
4 linguri ulei
piper.
Pastele se fierb al dente. Pana se incalzeste apa si le punem la fiert ne ocupam de restul compozitiei. Sunca se taie felii si se prajeste intr-o tigaie antiaderenta.

Se scoate si se pastreaza la cald. Morcovul se taie fasii late,se caleste si apoi se adauga menta tocata ( eu am pus menta uscata).

Mazarea se caleste ( eu am avut la conserva , daca folositi congelata sa o fierbeti inainte) ,apoi se adauga smantana si 4 linguri de apa.

Se adauga si sunca si se amesteca usor. Se pune compozitia peste paste, apoi morcovii iar deasupra menta tocata.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Un comentariu la „Tagliatelle cu sunca”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.