Ciuperci scazute

O mancare usoara care se poate servi ca atare sau ca garnitura. Cu hribe :). O bunatate!

Ingrediente:

  • 700g hribe
  • o ceapa mica
  • 150 ml vin
  • putin ulei
  • sare, piper
  • 3 linguri patrunjel tocat

Hribele eu le-am folosit congelate ( curatate, oparite putin si puse la congelat). Puteti folosi si ciuperci Champignon .

Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Adaugam ciupercile, lasam sa scada zeama lasata de ele, adaugam vinul, amestecam si mai lasam sa se faca la foc mic. Cand sunt gata ( le gustam ) adaugam sare, piper si patrunjel verde tocat.

Se pot servi si cu mamaliguta.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


8 comentarii la „Ciuperci scazute”

  1. super reteta, am facut-o, multumesc mult! E f rapid de facut.

    Mie mi-a iesit si sos, am turnat destul vin :))) Chiar o sa mai fac, trec pe lista retetelor favorite!

    In ceea ce priveste copyrightul, Amalia, pune un watermark pe poze, pt ca e f neplacut sa te trezesti cu ele furate de altii. Nu mi se pare normal, chiar daca ei pretind ca vor cita sursa, nu e ok! In cel mai rau caz puneau reteta si LINK spre site-ul tau….Pana la urma e efortul tau, munca ta si dreptul tau de a REFUZA sa acorzi permisiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.