Omleta cu ciuperci este un preparat foarte gustos ce-l puteti servi atat la micul dejun dar si la pranz alaturi de o salata de sezon.
Se face usor si rapid, tot ce aveti nevoie este o tigaie antiaderenta cu capac.
Ingrediente o portie :
- 3 ciuperci potrivite de tip champignon
- 2 oua
- 50g branza curgatoare de tip mozarella
- sare, piper
- putin ulei de masline
Încingeti uleiul și adăugați ciupercile tăiate felii. Condimentat cu sare și lăsați să se prăjească la foc mediu amestecând din când în când (aprox 5 min)
Adăugați ouăle bătute cu putina sare și piper.
Puneți brânză rasa deasupra și acoperiți cu un capac tigaia.
Lasati la foc mic timp de aprox 5 minute. Verificați din când în când dacă omleta este gata. Nu măriți focul ca altfel se arde omleta.
Serviți cu pătrunjel verde sau mărar și o salata
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]