Omleta cu ciuperci

Omleta cu ciuperci este un preparat foarte gustos ce-l puteti servi atat la micul dejun dar si la pranz alaturi de o salata de sezon.

Se face usor si rapid, tot ce aveti nevoie este o tigaie antiaderenta cu capac.

Ingrediente o portie :

  • 3 ciuperci potrivite de tip champignon
  • 2 oua
  • 50g branza curgatoare de tip mozarella
  • sare, piper
  • putin ulei de masline

Încingeti uleiul și adăugați ciupercile tăiate felii. Condimentat cu sare și lăsați să se prăjească la foc mediu amestecând din când în când (aprox 5 min)
Adăugați ouăle bătute cu putina sare și piper.
Puneți brânză rasa deasupra și acoperiți cu un capac tigaia.
Lasati la foc mic timp de aprox 5 minute. Verificați din când în când dacă omleta este gata. Nu măriți focul ca altfel se arde omleta.

Serviți cu pătrunjel verde sau mărar și o salata

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.