Reteta e usoara si lasa loc de improvizatii :).
Ingrediente:
1 piept mai mic de pui
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
2 oua
sare, piper, boia
putin patrunjel verde ( eu nu am avut deci nu am pus)
faina, pesmet, ulei
Taiem pieptul felii, apoi il batem putin si il prajim pe gratar. Il lasam sa se raceasca si il tocam. Adaugam ceapa si usturoiul tocat, 1 ou ( eu am pus 2 albusuri ramase de la ciorba ), verdeata, sare, piper, boia. Amestecam bine apoi formam bile de marimea unei nuci care le dam prin faina, ou batut si pesmet, apoi le prajim in ulei incins intorcandu-le mereu pe o parte si pe alta sa se rumeneasca frumos.
Ca sa lucrati mai repede procedati asa; prima data faceti bilele , le asezati pe un platou, apoi le dati prin faina pe fiecare , iar le puneti pe platou si la sfarsit prin ou si pesmet si le puneti pe platou. La sfarsit doar le prajiti.
Se scot pe un servet absorbant.
Servim ca atare sau in cazul meu cu sos de smantana si ciuperci si cartofi natur. Daca doriti, puteti pune in interiorul fiecareia putina branza . Eu m-am grabit si am renuntat :).
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Une bonne recette. je note.
A bientôt.
Am un baiat de 1 an si 3 luni. cum pot face chiftele de pui fara sa le prajesc in ulei?
buna.esti o buna bucatareasa…iar retetele sunt asa bine explicate incat…ies aproape singure.multumesc frumos pentru tot ceea ce ne oferi din experienta ta.numai bine si D-zeu sa iti dea multa sanatate.Cristina Serban,Brasov
Felicitari pentru blog.De maine ma apuc de gatit si acum o sa te trec in blogroll.
Lore cred ca poti sa le dai doar prin ou si pesmet si sa le prajesti la cuptor. Incingi cuptorul si le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Cristina iti multumesc pentru aprecieri si pentru urari :) nu sunt asa experimentata dar imi place sa gatesc si sper sa invat cat mai multe … Daca munca mea e de folos cu atat mai bine :). Te pup si numai bine !
Baghy multumesc, astept sa vad ce-ai gatit!
mmm… am sa le incerc si eu zilele astea
te pup Amalia
Iza ptr. tine sunt floare la ureche :)) te pup si eu , off de cand nu am mai trecut pe la tine :(.
Vad ca avem amandoua acelasi robot de bucatrie ;)
Eu trec mai mereu pe la tine, dar mi-e lene sa las un coment ceva :P
Pupici si multa sanatate!