Despre parjoale pot sa spun din start ca sunt extrem de gustoase, in fapt parjoalele sunt niste chiftele mai mari, lunguiete nu rotunde, foarte fragede si zemoase deloc uscate, o specialitate din Moldova care imi place tare mult. Nu se prajesc simple, inainte se dau prin faina si pesmet ca sa aiba o crusta crocanta.
Etichetă: chiftele
Chiftele de curcan sau de pui la cuptor
Chiftelele de curcan sau pui la cuptor sunt un preparat absolut delicios, sunt moi, sunt fragede sunt gustoase! Un alt plus este faptul ca s epot coace toate o data si nu mai aveti probleme cu timpul de preparare, pur si simplu amestecati ingredientele, formati chiftelele si apoi le puneti in tava. De aici cuptorul isi face treaba timp in care voi puteti prepara garnitura.
Chiftelute de pui cu sos de rosii
Chiftelutele de pui cu sos de rosii sunt varianta mai usoara a chiftelelor marinate, asa ca cine are o „problema” cu carnea de porc poate incerca linistit aceasta reteta. Noua… [Continuă lectura]
Chiftelute cu dovlecei si branza feta
In cautarea retetelor cu dovlecei care sa-i placa la Adrian, pentru ca uite se intampla sa nu-i placa dovlecelul, am gasit-o pe aceasta care a avut mare succes. Reteta… [Continuă lectura]
Chiftele din carne de porc
Reteta e destul de cunoscuta, chiftelele din carne de porc sunt apreciate atat la evenimente cat si in viata de zi cu zi.
Chiftelute de pui
Reteta e usoara si lasa loc de improvizatii :). Ingrediente: 1 piept mai mic de pui 1 ceapa mica 2 catei de usturoi 2 oua sare, piper, boia putin patrunjel… [Continuă lectura]
Chiftelute de dovlecei
Chiftelute de dovlecei
Chiftele marinate
Chiftelele marinate sunt un preparat consistent, indragit atat de copii cat si de cei mari pentru gustul delicios al sosului. Eu le servesc impreuna cu piure de cartofi dar merg de minune si cu paste sau gnocchi.