Biscotti cu ciocolata

Tot am auzit de ei dar nu am facut niciodata. M-am gandit ca pana fierbe supa de pui sa incerc reteta. Sunt crocanti, se fac usor si merg de minune la o cafea .

Ingrediente:

  • 2 oua medii
  • 100g zahar
  • 250g faina ( mai adaugam putin la presarat)
  • 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 50 g ciocolata
  • coja rasa de la o portocala ( nu am pus ca nu am avut)

Mixam zaharul cu ouale pana acesta se topeste si adaugam faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu si ciocolata rupta bucatele mici ( si coaja de portocala). Rasturnam coca ( este putin moale) pe o planseta presarata cu faina si formam 2 bastoane de 25 cm lungime. Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le aplatizam putin.

Coacem aprox 30 de minute la foc mic pana se rumenesc. Le scoatem si le taiem felii de 1 cm grosime care le asezam una langa alta in tava. Bagam din nou tava la cuptor 10 minute pana devin crocante.

Lasam sa se raceasca. Se pot pastra intr-o cutie de tabla pana la 3 saptamani.

Reteta este preluata din revista Good Food.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


4 comentarii la „Biscotti cu ciocolata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.