Tocanita de cartofi cu ciuperci

Gata cu filmarile :), pentru azi o reteta usoara si simpla; tocanita de cartofi cu ciuperci.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 400g ciuperci ( eu am avut hribe congelate )
  • 2-3 linguri bulion
  • 1 ceapa mica
  • sare, piper
  • 1 lingurita boia

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Daca folositi ciuperci proaspete le spalati si le taiati felii mai groase.
Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Cand se inmoaie putin adaugam o lingurita de boia dulce. Amestecam si adaugam cartofii.
Amestecam de cateva ori si completam cu apa. Cand cartofii sunt pe jumatate fierti adaugam ciupercile. Lasam sa fiarba la foc mic si la sfarsit adaugam 2-3 linguri de bulion. Condimentam cu sare si piper.
Servim.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


9 comentarii la „Tocanita de cartofi cu ciuperci”

  1. Am gasit in sfarsit o reteta usor de facut si care nu are carne deloc, de cand vroiam asa ceva. Iarna mereu se mananca mai multa carne, ar fi cazul sa mai trecem doar pe legume. Am de gand sa incerc reteta, dar cred ca maine, o sa va anunt daca mi-a iesit…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.