Gata cu filmarile :), pentru azi o reteta usoara si simpla; tocanita de cartofi cu ciuperci.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 400g ciuperci ( eu am avut hribe congelate )
- 2-3 linguri bulion
- 1 ceapa mica
- sare, piper
- 1 lingurita boia
Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Daca folositi ciuperci proaspete le spalati si le taiati felii mai groase.
Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Cand se inmoaie putin adaugam o lingurita de boia dulce. Amestecam si adaugam cartofii.
Amestecam de cateva ori si completam cu apa. Cand cartofii sunt pe jumatate fierti adaugam ciupercile. Lasam sa fiarba la foc mic si la sfarsit adaugam 2-3 linguri de bulion. Condimentam cu sare si piper.
Servim.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Idee buna de mancare fara carne, multumesc!
Daca o incerci sa-mi scrii cum ti-a iesit :).
Am gasit in sfarsit o reteta usor de facut si care nu are carne deloc, de cand vroiam asa ceva. Iarna mereu se mananca mai multa carne, ar fi cazul sa mai trecem doar pe legume. Am de gand sa incerc reteta, dar cred ca maine, o sa va anunt daca mi-a iesit…:)
ciuperci cu cartofi?cred ca e buna,trebue incercat
Tocmai am terminat si am mancat un castron intreg, doar ca am adougat si niste bacon la inceput cu ceapa. Foarte bun si simplu!
Roxana
http://recipeforfashion.com
Buna buuna cu bacon :).
Hm… interesant si cred ca am sa prepar si eu aceasta reteta. Multumesc!
Rapid,gustos si sanatos! Numai ce am facut mancarica! Cand nu stiu ce sa mai gatesc,aici gasesc raspunsul! :)
Sa-ti fie de bine!