Supa de vacuta

Printre preferatele mele, numai buna in zilele friguroase de toamna .

Ingrediente:

  • 2 buc gat de vita ( sau rasol)
  • 400g carne de vita
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel (radacina)
  • 1 telina mai mica
  • 1 dovlecel
  • 1 gulie mai mica
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie mai mare
  • patrunjel verde
  • sare

Oasele impreuna cu carnea taiata cubulete le punem la fiert in apa rece ( dupa ce le-am spalat in prealabil). Cand da in clocot supa spumam si apoi lasam sa fiarba la foc mic o ora.

Adaugam legumele spalate, curatate si taiate felii sau cubulete. Pentru un aspect mai frumos puteti sa le taiati unele felii, altele cubulete.

Lasam sa fiarba si cand carnea este fiarta scoatem oasele, luam carnea de pe ele si o punem inapoi in supa taiata bucatele.

Potrivim de sare.

Servim cu patrunjel verde tocat deasupra.

Un comentariu la „Supa de vacuta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.