Printre preferatele mele, numai buna in zilele friguroase de toamna .
Ingrediente:
- 2 buc gat de vita ( sau rasol)
- 400g carne de vita
- 2 morcovi
- 1 patrunjel (radacina)
- 1 telina mai mica
- 1 dovlecel
- 1 gulie mai mica
- 1 ardei rosu
- 1 rosie mai mare
- patrunjel verde
- sare
Oasele impreuna cu carnea taiata cubulete le punem la fiert in apa rece ( dupa ce le-am spalat in prealabil). Cand da in clocot supa spumam si apoi lasam sa fiarba la foc mic o ora.
Adaugam legumele spalate, curatate si taiate felii sau cubulete. Pentru un aspect mai frumos puteti sa le taiati unele felii, altele cubulete.
Lasam sa fiarba si cand carnea este fiarta scoatem oasele, luam carnea de pe ele si o punem inapoi in supa taiata bucatele.
Potrivim de sare.
Servim cu patrunjel verde tocat deasupra.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
mmmmm, ce bine arata in poza, cred ca si gustul e pe placul multora, foarte buna, gustoasa si sanatoasa..mi-a venit deja pofta sa fac :D