Supa de rosii cu cartofi

Azi am gatit de numa’ :). Felul 1, 2 si 3, daca nu ma laudati ma laud singura :) Nu de alta dar demult nu am mai gatit 3 feluri in aceeasi zi . Prima data va prezint o supa usoara si gustoasa numai cu legume.
Ingrediente:
800 g cartofi
400g morcovi
400g telina tulpini ( eu am pus radacina)
4 linguri ulei de masline
1 1/4 supa concentrata de legume ( adica delikat + apa)
1/2 l suc de rosii
4 felii de paine alba ( toast)
40 g unt
1 catel usturoi
sare, piper, sos iute ( Tabasco)

Se spala toate legumele, se curata, cartofii se taie cubulete iare telina si morcovii se taie marunt. Se calesc toate legumele in ulei incins, se sareaza , se pipereaza, se sting cu zeama de zarzavat si suc de rosii si se lasa sa fiarba cu capac la foc mic 15 minute.
Painea se taie cubulete si se prajesc in unt. La sfarsit se adauga si usturoiul presat.
Se condimenteaza supa cu sare, piper si sos iute si se serveste cu painea prajita. Supa se poate manca si rece.
Reteta este preluata din revista Formula AS.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.