Salata orientala


Am facut de multe ori aceasta salata dar nu am postat-o niciodata … nu cred ca denumirea este cea mai corecta, dar cu siguranta este cea mai cunoscuta.
Avem nevoie de:

  • 6 cartofi cu coaja rosie
  • 1 ceapa
  • 2 castraveciori sau gogosari murati
  • 5 oua
  • 150 g masline
  • sare, piper, ulei

Se fierb cartofii cu coaja, apoi se pun repede sub jet de apa rece ca sa se curete mai usor. Ouale se fierb 10-13 minute ( sa fie tari). Procedam la fel ca si cu cartofii, le tinem sub apa rece si apoi le curatam de coaja. Taiem cartofii cubulete mai mari, ouale si castarveciorii felii , ceapa fideluta .

Adaugam sare, piper, masline si ulei ( daca ati avea de masline ar fi ideal).
Amestecam usor si servim imediat. A doua zi nu mai este asa de buna asa ca incercati sa faceti doar cat credeti ca mancati in ziua respectiva.

19 comentarii la „Salata orientala”

  1. da, salata e foarte buna! sotul meu o face pentru ca e una din preferatele lui(am un sot pretentios, nu mananca orice si oricum)

  2. foarte buna intr-adevar, am facut-o si eu aseara dar am mai adaugat si niste branza afumata; si barbate-miu a fost incantat peste masura si el nu mananca nimic fara carne "carne e cea mai buna leguma" zice el; merci Amalia

  3. hmmm arata fff bine… acum am fost si am cumparat cemi trebuie,deja am pus cartofii,ouale la fiert:P:P:P:P mmmm abia astept sa pap umpic.:P:P:P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.