Salata de sfecla rosie si feta


Ingrendiente … cele din titlu :)), in plus putin ulei, suc de  lamaie si sare. 
Sfecla o coacem cu coaja la cuptor pana intra furculita usor in ea , asta ar fi cam intr-o ora… lasam sa se raceasca, o curatim cu grija si o taiem felii. Branza feta o taiem cubulete . Asezam pe un platou felii de salata pe care le stropim cu ulei si suc de masline, presaram putina sare apoi asezam cubuletele de feta. Punem putin patrunjel verde pentru decor si nu numai :). Este foarte revigoranta !

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


5 comentarii la „Salata de sfecla rosie si feta”

  1. Eu sunt mare fun de sfecla rosie: rad o sfecla cruda, o stropesc cu zeama de lamaie, adaug branza de capra in „firimituri” si stropesc cu ulei de masline. Cu paine prajita este delicioasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.