Delicioasa si rapida, s-a „topit” imediat.
Ingrediente ( puteti varia cantitatile):
- 300g sunca sau piept afumat de pui
- 2 linguri porumb dulce
- 1 conserva de ciuperci
- 1 ceapa verde sau 1/2 ceapa alba
- 2-3 castraveciori sau gogosari murati
- 2 oua fierte
- 200g maioneza
- 1-2 linguri caju
- sare
Taiem toate ingredientele ( inafara de porumb si sare :)) bucatele nu foarte mici.
Adaugam maioneza si amestecam usor.
Potrivim de sare si lasam sa stea 15 min la rece.
Servim cu/in lipie.
Reteta am vazut-o intr-o emisiune TV.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]