Imi plac chestiile colorate , asa ca ieri am facut ca garnitura un piure colorat. Reteta e extrem de simpla.
Ingredientele obisnuite pentru un piure de cartofi; cartofi, unt, lapte, sare putina nucsoara
3-4 frunze de spanac
Fierbem frunzele de spanac separat, le scurgem si le punem peste cartofii fierti. Adaugam unt, putina sare, nucsoara si mixam. Adaugam treptat lapte caldut pana obtinem un piure de o consistenta moale.
Sfat; Eu am folosit un mixer pentru supe creme . Daca nu aveti asa ceva mixati frunzele de spanac separat intr-un blender.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
asta da…arata si foarte bine e si usor si sanatos….asa k de primavara si de post….
Amalia eu mai fac piure cu morcovi,varza creata ,andivie si le servesc cu carne prajita si cu sos
buna reteta,frumos si gustos
Anonim buna idee :).
AMALIA,pentru tine am premii de primavara,ti le trimit cu drag,le meriti
ce interesant!! o sa incerc si eu, bineinteles cu o portie mai mica k parca is un pic in dubi. totusi nui schimba gustul?? adica nu pot sami imaginez k e la fel la gust chiar k pireul. te pup denisa