Saptamana asta sunt singura asa ca mananc numai chestii usoare, gata cu costitele si ciolanul de porc:)). Glumesc, si mie imi plac dar sa le mananc mai rar :). Reteta de mai jos este foarte simpla si se poate face si de post daca renuntati la branza.
Ingrediente:
- 7-8 ciuperci de tip champignon
- 1 lingura pesmet
- 1 lingura patrunjel si marar verde tocat
- sare
- branza rasa ( de preferinta mai grasa )
Spalam ciupercile daca e cazul ( eu nu le curat de pielita ) . Piciorusele le rupem si le tocam marunt.
Incingem putin ulei sau unt intr-o tigaie mai groasa , adaugam piciorusele si le prajim . Cand sunt facute stingem focul si adaugam verdeata si pesmetul.
Condimentam cu sare si apoi umplem palariile de la ciuperci.
Punem putin ulei in tava si apoi ciupercile adaugand pe fiecare branza rasa.
Coacem la foc puternic 10-15 minute.
Se pot servi si reci .
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Ce frumusele sunt! Fac si eu ceva asemanator si stiu ca sunt teribil de gustoase!
..arta tare bine si sunt convinsa ca sunt tare bune!
o zi frumoasa!
Si eu am facut dar am pus in compozitie si putina sunca.Sunt si bune si aspectoase!
foarte buna reteta Amalia!Pe blogul meu te asteapta un premiu!
Mi-e o pofta de ciuperci acum, arata super delicios!
ce bine arata amalia
te invit la mine la o ciorbita
ce bine arata:))imi cam fac cu ochiul
Iulia cred ca se pot umple cu tot felul :).Pup.
Multumesc Violette sper sa le incerci .
Valen bine ai facut, eu aveam o reteta cu sunca ( care ar trebui sa o refac , pozele nu arata asa de bine ) asa ca am renuntat la ea .
Explora Cuisine daca ti-e pofta treci la treaba :)) se fac rapid :). Te pup!
Diana am sosit la ciorbita, tare bine arata :)
Criss poate le incerci o sa vezi ca se fac usor :).
Ciupercile sunt preferatele mele…si chiar nu le-am mai gatit de mult in forma asta.Merci de idee
azi am cumparat ciuperci,tocmai sa le fac umplute.o sa pun si niste bacon.
Sunt foarte bucuroasa, ca ma pot inspira din colectia pe care ai expuso pt.noi incepatori de bucatari,felicitari pt tot ce ne-ai pus la dispozitie,Dumnezeu sa te ajute in continuare.
Multumesc pentru aprecieri si spor la gatit! :)