Ciuperci umplute cu branza

Saptamana asta sunt singura asa ca mananc numai chestii usoare, gata cu costitele si ciolanul de porc:)). Glumesc, si mie imi plac dar sa le mananc mai rar :). Reteta de mai jos este foarte simpla si se poate face si de post daca renuntati la branza.

Ingrediente:

  • 7-8 ciuperci de tip champignon
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura patrunjel si marar verde tocat
  • sare
  • branza rasa ( de preferinta mai grasa )

Spalam ciupercile daca e cazul ( eu nu le curat de pielita ) . Piciorusele le rupem si le tocam marunt.
Incingem putin ulei sau unt intr-o tigaie mai groasa , adaugam piciorusele si le prajim . Cand sunt facute stingem focul si adaugam verdeata si pesmetul.
Condimentam cu sare si apoi umplem palariile de la ciuperci.
Punem putin ulei in tava si apoi ciupercile adaugand pe fiecare branza rasa.
Coacem la foc puternic 10-15 minute.
Se pot servi si reci .

17 comentarii la „Ciuperci umplute cu branza”

  1. Valen bine ai facut, eu aveam o reteta cu sunca ( care ar trebui sa o refac , pozele nu arata asa de bine ) asa ca am renuntat la ea .

  2. Sunt foarte bucuroasa, ca ma pot inspira din colectia pe care ai expuso pt.noi incepatori de bucatari,felicitari pt tot ce ne-ai pus la dispozitie,Dumnezeu sa te ajute in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.