Ciuperci umplute cu sunca si legume

Reteta o am demult timp dar nu am pozat-o si postat-o niciodata, uite ca acuma am avut ocazia. E foarte simpla si se face repede, repede.

Ingrediente:
  • 500 gr ciuperci
  • 200 gr sunca sau kaizer
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras
  • sare, piper
  • branza pentru pus deasupra

Se toaca marunt ceapa, ardeiul iar kaizerul se taie bucatele. Coditele de la ciuperci se taie marunt. Se calesc impreuna ceapa, ardeiul si kaizerul si coditele de ciuperci.Cand sunt gata se condimenteaza si se amesteca cu patrunjel verde tocat. Se umplu palariile de ciuperci si se baga la cuptor 10-15 minute.

La sfarsit se presara branza si se mai lasa 2-3 minute pana se topeste branza.

Noi le-am servit cu cartofi pe care i-am preparat asa; am taiat cartofii in jumatate, i-am condimentat cu sare, boia, rozmarin si putin ulei, i-am invelit in folie apoi i-am copt la cuptor.

 

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


13 comentarii la „Ciuperci umplute cu sunca si legume”

  1. Tocmai am terminat de mincat ciupercile umplute :D…delicioase!!! Data viitoare va trebui sa pun mai multa branzica peste sa nu se mai imprastie compozitia :D. Sau as putea pune cu kaizerul si cu celelalte inainte sa le bag in cuptor ?!

  2. Si ieu pregatsc ciuperci unplute merg foarte bine si pane si de post numai cu legume si cascaval vegetal ]sau cu carne tocata in loc de cazer ”’si cu brinza parmezan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.