Reteta o am demult timp dar nu am pozat-o si postat-o niciodata, uite ca acuma am avut ocazia. E foarte simpla si se face repede, repede.
- 500 gr ciuperci
- 200 gr sunca sau kaizer
- 1 ceapa mica
- 1 ardei gras
- sare, piper
- branza pentru pus deasupra
Se toaca marunt ceapa, ardeiul iar kaizerul se taie bucatele. Coditele de la ciuperci se taie marunt. Se calesc impreuna ceapa, ardeiul si kaizerul si coditele de ciuperci.Cand sunt gata se condimenteaza si se amesteca cu patrunjel verde tocat. Se umplu palariile de ciuperci si se baga la cuptor 10-15 minute.
La sfarsit se presara branza si se mai lasa 2-3 minute pana se topeste branza.
Noi le-am servit cu cartofi pe care i-am preparat asa; am taiat cartofii in jumatate, i-am condimentat cu sare, boia, rozmarin si putin ulei, i-am invelit in folie apoi i-am copt la cuptor.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Arata foarte apetisante…maine stiu cu ce-mi voi incanta familia la masa:)
Am facut si eu ciupercile!super bune!Merci mult!!!
Cu multa placere Patris , sper sa mai incerci si alte retete :)
se pot pune si la cuptorul cu microunde?
pup….daca da o sa iti incerc reteta
Anonim nu stiu ca nu am incercat :), daca te incumeti sa-mi scrii cum ti-au iesit ! Weekend placut iti urez!
Tocmai am terminat de mincat ciupercile umplute :D…delicioase!!! Data viitoare va trebui sa pun mai multa branzica peste sa nu se mai imprastie compozitia :D. Sau as putea pune cu kaizerul si cu celelalte inainte sa le bag in cuptor ?!
Ionela trebuie sa pui branza mai grasa … eu zic sa o pui deasupra nu sa o amesteci cu compozitia :).
le-am mancat cu aripioare picante.la ciuperci nu am pus kaizer dar au iesit ff bune.
Cata sa va fie de bine :).
Si ieu pregatsc ciuperci unplute merg foarte bine si pane si de post numai cu legume si cascaval vegetal ]sau cu carne tocata in loc de cazer ”’si cu brinza parmezan …
Maria multumesc pentru idei
Le-am facut de cateva ori si am avut succes! Sunt foarte bune!
Sa va fie de bine!