Aripioare picante de pui la gratar

Personal ador aripioarele de pui sub orice forma. Le-am pregatit de multe ori, insa uite ca nu le-am pozat niciodata. Iata un prim mod de preparare, cel mai simplu – la gratar.Nu iasa uscate , o sa vedeti si de ce.

Ingrediente:

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 lingura pasta picanta de ardei ( daca nu va plac iute puteti sa puneti pasta dulce)
  • 1/4 lingurita rozmarin uscat,
  • praf de usturoi, sare, piper, boia,
  • 1 ardei mic tocat
  • 2-3 linguri ulei de masline

Se amesteca ingrendientele si se pun aripioarele de pui intr-un castron, se ung bine cu amestecul obtinut si se lasa la rece 4-5 ore. Daca va grabiti nu le mai puneti la rece.

Se aseaza pe grill-ul incins. Daca nu aveti gratar de genul acesta puteti sa la puneti direct pe gratarul de la aragaz si dedesubt sa puneti o tava cu putina apa sau direct intr-o tava de copt.

Le lasati cam o ora la foc potrivit timp in care le intoarceti din cand in cand sa se rumeneasca pe toate partile. Serviti cu sos de iaurt si usturoi si garnitura de cartofi.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


10 comentarii la „Aripioare picante de pui la gratar”

  1. super..buna reteta:)..ok idea e k tre*sa-ti instalezi un nou sablon mai atragator ca sa accelerezi traficul.Intra pe blogul meu si descarca/cauta-l pe cel favorit.www.blog-sau-store.blogspot com….bye!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.