Piept de pui cu rosii la cuptor

Piept de pui cu rosii la cuptor (puirosii0)   imagine reteta

Rapido, rapido ca am mult de lucru si nu prea am timp de gatit :)

Ingrediente:

  • 500g piept de pui file
  • 2 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 4-5 ace de rozmarin
  • sare, piper alb
  • putin suc de lamaie

Punem putin ulei intr-o tava termorezistenta, si asezam intercalat felii de piept de pui si felii de rosii . Presaram deasupra rozmarin si printre feliile de carne punem catei de usturoi. Condimentam cu sare si piper si mai punem deasupra putin ulei . Acoperim cu o folie si coacem la 160 de grade timp de 20 minute. Luam apoi folia stoarcem sucul de la o jumatate de lamaie si mai lasam inca 5-10 minute sa se rumeneasca frumos.
Piept de pui cu rosii la cuptor (puirosii1)   imagine retetaPiept de pui cu rosii la cuptor (puirosii2)   imagine retetaServim cu orez, legume, cartofi.
Piept de pui cu rosii la cuptor (puirosii3)   imagine retetaSfat: Puteti pune si felii de dovlecel sau vanata.
PS Nu am mancat atat cat se vede in poza :).

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: , .
loading...

11 comentarii la reteta Piept de pui cu rosii la cuptor

  1. Explora Cuisine

    Foarte rapid intr-adevar dar super bun la gust! Te pup!

    Raspunde
  2. Anonymous

    Amalia asta este o reteta simpla fara multe calorii gustoasa si daca ai invitatii nu trebuie sa stai mult in bucatarie.Foarte buna si frumos prezentata.Bravo.

    Raspunde
  3. diana g

    tare bine arata,
    te invit pe la mine la o praji
    http://bucatarimcudiana.blogspot.com/

    Raspunde
  4. retete- ina

    yummy,frumos colorat

    Raspunde
  5. Amalia

    Va multumesc sper sa-l incercati e o reteta chiar usoara atat la propriu cat si figurat :).Va pup!

    Raspunde
  6. pansy

    arata grozav si cred ca e si gustoasa ! merci de idee!

    Raspunde
  7. Iulia

    Noi suntem inebuniti dupa piept de pui iar al tau e minunat! L-ai aranjat asa de frumos in tava! Super! Merci de idee…cu siguranta il voi face zilele astea!

    Raspunde
  8. Amalia

    Cu drag Pansy :).

    Raspunde
  9. Amalia

    Iulia sunt convinsa ca o sa-ti placa, eventual sa faci un sos pe langa el ( eu fac mereu sosul de iaurt cu usturoi ) .

    Raspunde
  10. Anca

    Amalia,

    In aceasta seara am incercat reteta…si a iesit pana la urma gustoasa…dar a trebuit s-o tin la cuptor peste o ora…si de undeva s-a adunat foarte mult apa in tava. Ce zici tu?

    Raspunde
    • Amalia

      Peste o ora ? … poate erau rosiile mai apatoase … sincer nu stiu ce sa zic.

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>