Piept de curcan umplut cu spanac si branza feta

Daca tot este spanac proaspat la piata m-am gandit sa-l folosesc intr-o reteta mai de duminica… puteti sa o incercati si cu piept de pui sunt convinsa ca o sa iasa la fel de delicioasa.

Ingrediente:

  • 400g piept de curcan ( pui )
  • 200g spanac
  • 100g branza feta
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura cu varf pesmet
  • 1/2 kg morcovi
  • piper alb, putin ulei de masline

Pieptul il taiem file, il batem putin cu ciocanul de snitele , il condimentam cu piper ( nu punem sare deoarece feta este sarata ) si-l lasam sa stea la rece. Spanacul il oparim , apoi il strecuram, il presam bine sa iasa apa din el si-l punem in blender. Adaugam branza feta, pesmetul si galbenusul de ou. Mixam bine.


Punem putina pasta pe o felie de piept de pui , rulam si prindem cu o scobitoare.
Prajim rulourile in putin ulei si apoi le scoatem pe o farfurioara.
Morcovii ii spalam bine, daca e nevoie ii curatam si apoi ii taiem bucati mai mari. Punem totul intr-o punga pentru copt la cuptor, adaugam si uleiul ramas de la prajit .
Intepam punga de cateva ori si coacem in cuptorul incins la 180 grade timp de o ora.
Servim cu morcovi. Eu am fiert si putina mazare dar voi puteti sa folositi ce granitura doriti .
Daca nu aveti punga pentru copt puteti sa coaceti intr-o tava acoperita cu o folie, dupa o ora luati folia jos si lasati sa se rumeneasca putin.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


6 comentarii la „Piept de curcan umplut cu spanac si branza feta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.