Piept de curcan umplut cu spanac si branza feta

Daca tot este spanac proaspat la piata m-am gandit sa-l folosesc intr-o reteta mai de duminica… puteti sa o incercati si cu piept de pui sunt convinsa ca o sa iasa la fel de delicioasa.

Ingrediente:

  • 400g piept de curcan ( pui )
  • 200g spanac
  • 100g branza feta
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura cu varf pesmet
  • 1/2 kg morcovi
  • piper alb, putin ulei de masline

Pieptul il taiem file, il batem putin cu ciocanul de snitele , il condimentam cu piper ( nu punem sare deoarece feta este sarata ) si-l lasam sa stea la rece. Spanacul il oparim , apoi il strecuram, il presam bine sa iasa apa din el si-l punem in blender. Adaugam branza feta, pesmetul si galbenusul de ou. Mixam bine.


Punem putina pasta pe o felie de piept de pui , rulam si prindem cu o scobitoare.
Prajim rulourile in putin ulei si apoi le scoatem pe o farfurioara.
Morcovii ii spalam bine, daca e nevoie ii curatam si apoi ii taiem bucati mai mari. Punem totul intr-o punga pentru copt la cuptor, adaugam si uleiul ramas de la prajit .
Intepam punga de cateva ori si coacem in cuptorul incins la 180 grade timp de o ora.
Servim cu morcovi. Eu am fiert si putina mazare dar voi puteti sa folositi ce granitura doriti .
Daca nu aveti punga pentru copt puteti sa coaceti intr-o tava acoperita cu o folie, dupa o ora luati folia jos si lasati sa se rumeneasca putin.

6 comentarii la „Piept de curcan umplut cu spanac si branza feta”

Lasă un răspuns la retete- ina Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.