Din categoria ” suntem la cura sau nu mai suntem” mi-am gatit ceva cu curcan ( doar pentru mine ).
Ingrediente:
- 150g piept de pui
- 1 ceapa potrivita
- ulei de masline
- putina sare, piper alb, curry
Pieptul de curcan il prajim in putin ulei de masline timp de 3-4 minute.
Il scoatem pe o farfurie , il condimentam cu sare si putin piper alb si-l pastram la cald.
Ceapa o curatam , o taiem rondele nu prea subtiri si cu grija o punem in tigaie la prajit in uleiul ramas de la pieptul de curcan. Presaram pe ea putin curry lasam sa se prajeasca 1 minut pe o parte, apoi o intoarcem si procedam la fel (e delicioasa ceapa gatita asa).
Servim cu pieptul de curcan si cu piure de cartofi.
Asadar nu suntem la cura ca le-am prajit pe toate si da, puteti folosi piept de pui :).
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Hello,
O mica greseala :)
Ingrediente:
* 150g piept de pui
In rest arata foarte tare :)
Multumesc :).
piure de cartofi verde??!!!???
in rest…delicios :D