Piept de curcan la tigaie cu ceapa si curry

curcanceapa21Din categoria ” suntem la cura sau nu mai suntem” mi-am gatit ceva cu curcan ( doar pentru mine ).

Ingrediente:

  • 150g piept de pui
  • 1 ceapa potrivita
  • ulei de masline
  • putina sare, piper alb, curry

Pieptul de curcan il prajim in putin ulei de masline timp de 3-4 minute.
Il scoatem pe o farfurie , il condimentam cu sare si putin piper alb si-l pastram la cald.
Ceapa o curatam , o taiem rondele nu prea subtiri si cu grija o punem in tigaie la prajit in uleiul ramas de la pieptul de curcan. Presaram pe ea putin curry lasam sa se prajeasca 1 minut pe o parte, apoi o intoarcem si procedam la fel (e delicioasa ceapa gatita asa).
Servim cu pieptul de curcan si cu piure de cartofi.
Asadar nu suntem la cura ca le-am prajit pe toate si da, puteti folosi piept de pui :).

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


3 comentarii la „Piept de curcan la tigaie cu ceapa si curry”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.