Piept de curcan la tigaie cu ceapa si curry

curcanceapa21Din categoria ” suntem la cura sau nu mai suntem” mi-am gatit ceva cu curcan ( doar pentru mine ).

Ingrediente:

  • 150g piept de pui
  • 1 ceapa potrivita
  • ulei de masline
  • putina sare, piper alb, curry

Pieptul de curcan il prajim in putin ulei de masline timp de 3-4 minute.
Il scoatem pe o farfurie , il condimentam cu sare si putin piper alb si-l pastram la cald.
Ceapa o curatam , o taiem rondele nu prea subtiri si cu grija o punem in tigaie la prajit in uleiul ramas de la pieptul de curcan. Presaram pe ea putin curry lasam sa se prajeasca 1 minut pe o parte, apoi o intoarcem si procedam la fel (e delicioasa ceapa gatita asa).
Servim cu pieptul de curcan si cu piure de cartofi.
Asadar nu suntem la cura ca le-am prajit pe toate si da, puteti folosi piept de pui :).

3 comentarii la „Piept de curcan la tigaie cu ceapa si curry”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.