Salata cu paste, mozarella și roșii este o salata usoara de vara, aromata si consistenta, imi place ca se adauga si salam uscat, se pare ca este un ingredient ce nu lipseste la salatele de tip mediteranean.
Etichetă: mozarella
Caserolă cu dovlecei, brânză și roșii
Caserola cu branza, dovlecei si rosii este un preparat usor, de primavara, sanatos! Este recomandata mai ales la micul dejun deoarece e plina de proteine si va da energie pentru intreaga zi.
Salată cu piersici și prosciutto
Știu, e genul de slată pe care o vedeti, va ganditi ca arata bine dar parca nu va riscati sa o incercati. Fara frica cum suna o reclama, asocierea dintre prosciutto si piersici este una de succes. La fel îl puteti consuma alaturi de pepenele galben este la fel de bun.
Snitel de pui cu sos de rosii si mozarella
Snitelul de pui cu sos de rosii si mozarella este un preparat foarte bun, faptul ca se foloseste parmezan pentru crusta, il face si mai gustos, iar sosul de rosii si mozarella il completeaza la marele fix.
Foietaj cu șuncă și mozarella
Foietajul cu sunca si mozarella este un preparat rapid si bun, inloucieste cu succes pizza sau alt preparat din aceasta categorie.
Salată de vară cu tortellini
Salata de vara cu tortellini este un preparat usor ce poate fi un pranz perfect sau cina. Sau de ce nu sa o serviti atunci cand aveti musafiri neanuntati :)
Este o salata versatila pe care o puteti pastra la rece pana la 3 zile, nu-si schimba textura si nici gustul. Dureaza maxim 15 minute pana sa o preparati asa ca nu mai stati pe ganduri si incercati-o!
Salată cu avocado, rucola și mozarella
Salata cu avocado, rucolla si mozarella este o salata usoara, sanatoasa, colorata, asa cum ii sta bine unei salate si sanatoasa!
Tortellini cu sos de roșii și brânză la cuptor
Tortellini cu sos de rosii si branza la cuptor pot fi un fel de mancare pentru incepatori, o cina simpla și bună alaturi de un pahar de vin sau un pranz rapid, voi alegeti ca intotdeauna!
Bubble up pizza
Asa cum poate intuiti din denumire, avem de a face cu niste bule mai bine zis bile de aluat de pizza. Umplute cu sunca si branza, acoperite de un sos de rosii si desigur din nou de un strat generos de branza. Dupa cum se vede nu poate fi decat foarte buna! Va asigur ca asa este, sper sa o incercati si voi pentru diversitate. Partea buna este ca e buna si rece nu doar calda, asa ca daca va ramane o puteti manca rece a doua zi,
Bile pufoase cu mozarella
Sunt pufoase, moi, gustoase, trebuie sa le incercati!