Orez cu morcov si dovlecel

Ingrendiente;

1 dovlecel mic
orez (cam jumatate de cana)
1 morcov mic
sare

Se tai dovlecelul bucatele , cu tot cu coaja, morcovul se da pe razatoare si se calesc in putin ulei.

Se adauga orezul spalat si scurs, se lasa 2 minute, se pune apa pana se acopera orezul si sare. Se fierbe, cu capac la foc incet.

Se serveste ca atare sau garnitura. Eu am facut aripioare si salata de ardei copti.

2 comentarii la „Orez cu morcov si dovlecel”

  1. draga amalia, mic trick ca orezul sa fiarba repede si bobul sa ramana intreg – tine-l la inmuiat cam doua ore inainte de a-l gati. te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.