Ingrendiente;
1 dovlecel mic
orez (cam jumatate de cana)
1 morcov mic
sare
Se tai dovlecelul bucatele , cu tot cu coaja, morcovul se da pe razatoare si se calesc in putin ulei.
Se adauga orezul spalat si scurs, se lasa 2 minute, se pune apa pana se acopera orezul si sare. Se fierbe, cu capac la foc incet.
Se serveste ca atare sau garnitura. Eu am facut aripioare si salata de ardei copti.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
draga amalia, mic trick ca orezul sa fiarba repede si bobul sa ramana intreg – tine-l la inmuiat cam doua ore inainte de a-l gati. te pup
Mersic Alina de pont :).