Muschiulet inabusit


Ra-pid si u-sor , gata in 20 min.

Ingrediente:
1 buc muschiulet de porc
sare, piper, boia
2 linguri ulei sau unt

Muschiuletul il taiem felii groase de 1 cm, le condimentam si le lasam putin asa . Punem tigaia pe foc, o lasam sa se incinga , adaugam uleiul sau untul, lasam sa se incinga, apoi adaugam feliile de muschiulet.Acoperim cu un capac si lasam sa se prajeasca la foc mic 5 min pe o parte 5 min pe cealalta. Daca este necesar punem putina apa. Servim cu orez. Mie mi-a placut mult, sotul iubit a mancat 2 farfurii cu ciorba de fasole cu ciolan , acum ce sa scriu, faceti ca noi ? sau nu? :)).

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.