Muschiulet inabusit


Ra-pid si u-sor , gata in 20 min.

Ingrediente:
1 buc muschiulet de porc
sare, piper, boia
2 linguri ulei sau unt

Muschiuletul il taiem felii groase de 1 cm, le condimentam si le lasam putin asa . Punem tigaia pe foc, o lasam sa se incinga , adaugam uleiul sau untul, lasam sa se incinga, apoi adaugam feliile de muschiulet.Acoperim cu un capac si lasam sa se prajeasca la foc mic 5 min pe o parte 5 min pe cealalta. Daca este necesar punem putina apa. Servim cu orez. Mie mi-a placut mult, sotul iubit a mancat 2 farfurii cu ciorba de fasole cu ciolan , acum ce sa scriu, faceti ca noi ? sau nu? :)).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.