Ma intreba o cititoare cum se fac.
Simplu, feliile de paine se taie cubulete, se pun in tava apoi se stropesc cu putin ulei de masline de preferinta si se coc pana se rumenesc frumos.
Daca va grabiti sau le preparati doar pentru 2 persoane puteti folosi tigaia.
Este de preferat sa folositi paine mai tare cu coaja crocanta.
Daca vi se pare prea greu se pot cumpara dar va garantez ca sunt mai bune cele facute acasa..
Cu ce se servesc? In general la supe creme.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Eu le pun in tava, eventual le stropesc cu putin mujdei de usturoi si le bag la cuptor pana se rumenesc. Merg si la salate de legume pe langa supe.
Bune cu usturoi , foarte bune!