Ingrediente:
6 cartofi portiviti ca marime
5 oua
200 gr smantana.
100 gr unt
150 gr cas sau cascaval
Se fierb cartofii cu coaja , apoi se curata si se taie felii. Se fierb 4 oua si se taie felii. Se unge o tava adanca cu unt din belsug, se pune un strat de cartofi, oua, cas , sare
se repeta si ultimul start este de cartofi. Se mai pun cateva bucatele de unt. Se bate oul cu smantana si se pune deasupra. Se lasa la cuptor la foc potrivit 30 de minute.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Atata pot spune: am facut si au iesit uauuuu. (Eu nu puneam cascaval). Te pup
Chiar ca sunt foarte buni. Mie-mi plac cartofii in general asa ca reteta asta o repet destul de des :).
ufffff ce mancare buna…. am facut mereu dar nu chiar dupa aceasta reteta si m-am gandit sa incerc…. o bunatate … si am pus 3 feluri de branza ….. cascaval razalit ceva branza de telemea dar nu e sarata nici dulce si este acea in ceara rosie "babybel" care imi place cum se topeste ….cu smantana batuta cu ou si pus la cuptor e super bine nu m-am gandit la asta; inainte puneam smantana doar in farfurie … si cred ca am pus prea mult unt caci s-a lasat un sos asa dar a iesit perfect :)
amalia,cate straturi de cartofi ai pus?