Cartofi frantuzesti

Ingrediente:

6 cartofi portiviti ca marime
5 oua
200 gr smantana.
100 gr unt
150 gr cas sau cascaval
Se fierb cartofii cu coaja , apoi se curata si se taie felii. Se fierb 4 oua si se taie felii. Se unge o tava adanca cu unt din belsug, se pune un strat de cartofi, oua, cas , sare
se repeta si ultimul start este de cartofi. Se mai pun cateva bucatele de unt. Se bate oul cu smantana  si se pune deasupra. Se lasa la cuptor la foc potrivit 30 de minute.

 

4 comentarii la „Cartofi frantuzesti”

  1. ufffff ce mancare buna…. am facut mereu dar nu chiar dupa aceasta reteta si m-am gandit sa incerc…. o bunatate … si am pus 3 feluri de branza ….. cascaval razalit ceva branza de telemea dar nu e sarata nici dulce si este acea in ceara rosie "babybel" care imi place cum se topeste ….cu smantana batuta cu ou si pus la cuptor e super bine nu m-am gandit la asta; inainte puneam smantana doar in farfurie … si cred ca am pus prea mult unt caci s-a lasat un sos asa dar a iesit perfect :)

Lasă un răspuns la Amalia Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.