Aperitiv cu sunca si cascaval


Un aperitiv cunoscut probabil cel mai des intalnit la nunti, l-am facut si eu anul acesta dar de sarbatori.

Avem nevoie de :

  • cascaval
  • sunca de Praga
  • unt

Fiind vorba de felii suprapuse va sfatuiesc sa cumparati cascaval si sunca de forme apropiate.
Se unge o felie de cascaval cu putin unt, untul are rol de „lipici” si apoi se aseaza deasupra o felie de sunca. Se repeta procedeul ultima felie fiind de cascaval. Se taie cu grija marginile si se pune o ora la rece asezand deasupra ceva greu sa se preseze putin.


Se taie cu un cutit bine ascutit forme dupa placul fiecaruia iar in mijloc se infige o scobitoare.

12 comentarii la „Aperitiv cu sunca si cascaval”

  1. La multi ani cu multe bucurii, impliniri sufletesti si cat mai multe succese culinare!
    Arata super aperitivele tale; defapt intotdeauna simplitatea are frumusetea ei!

  2. Buna Amalia
    de cand am descoperit blogul tau meniul meu s-a mai diversificat.Retele tale sunt foarte bine prezentate si mai ales sustinute de imaginile aferente fiecarui pas in parte.Am o rugaminte la tine,in curand eu si sotul meu implinim un an de cand suntem impreuna.Am decis sa organizam o masa pt apropiati,as avea nevoie de cateva idei pt un meniu cu aperitiv si inca 2 feluri.Multumesc anticipat

  3. multumesc mult draga Amalia datorita tie pot sa gatesc romaneste !Sotul si copii sunt nerabdatori sa vina la masa pt ca masa e surpriza mai fur cate o reteta incaodata ati multumim mult foarte bine gatesti te pup

  4. Draga Anonim ma bucur ca-ti plac retetele de pe blogul meu. Tot ce e important e o familie fericita ! Multumesc pentru cuvintele frumoase, te imbratisez cu drag !.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.