Aperitiv cu branza dulce

Reteta este din revista Practic, am facut-o de mai multe ori de sarbatori, anul acesta am imbunatatit-o putin.

Ingrediente:
  • 200 g branza de vaci
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • sare
  • 100 g cascaval ras marunt

Se amesteca branza cu maioneza, usturoiul, sare apoi se formeaza bilute care se dau prin cascavalul ras.

 
Eu le-am dat si prin verdeata si boia. Puteti sa le dati prin susan, seminte, mac, etc.

14 comentarii la „Aperitiv cu branza dulce”

  1. Wuuuu…ce idee criminala……in week-end-ul asta ma joc si eu un pic cu imaginatia proprie. Poi am sa postez niste fotografii sa vedem ce a iesit.
    merci de idee….pup.

  2. dupa cum spuneam la „rulourile de sunca cu brinza si usturoi”…mi-au iesit SUPERBE si la gust si la aspect…cele date prin nuca macinata au fost un exito total…multumesc pentru reteta…u r the best…muah

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.